«Ελα μαζί μας και εσύ και ζήσε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία»

messinia-campΜε το σύνθημα «έλα μαζί μας και εσύ και ζήσε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία» το BC Μεσσήνη για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι προτρέπει τα παιδιά της περιοχής να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο εγχείρημα ο Αγκι Ιμπεζα και ο Μιχάλης Μπακογιάννης, οι οποίοι «παλεύουν» να μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη τους για την πορτοκαλί θεά και στη νέα γένια.

Έτσι από τις 24 έως τις 29/6 το κλειστό της Μεσσήνης οι δυο τους αλλά και άλλοι γνώστες του αθλήματος θα υποδεχτούν όσους πιστούς δηλώσουν συμμετοχή στο Messinia basketball camp, με στόχο να τους μάθουν τα μυστικά αλλά ταυτόχρονα να διασκεδάσουν.

Γι΄ αυτή την προσπάθεια μίλησε στο infobasket.gr ο σέντερ αλλά και προπονητής Ιμπεζα αναφέροντας χαρακτηριστικά:  «Το Μεσσηνία basketball camp διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην περιοχή. Τόσο εγώ όσο και ο Μιχάλης Μπακογιάννης σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Μπουγά και το BC MESSINI προσπαθούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για το άθλημα στην περιοχή.

Όπως είπα φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που γίνεται. Πέρσι είχε μεγάλη ανταπόκριση από την αρχή και το όλο εγχείρημα εξελίχτηκε με μεγάλη επιτυχία. Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ ο καλός μου φίλος Κώστας Τσαρτσαρής. Εύχομαι και αυτή η χρονιά να είναι επιτυχημένη όπως και η περσινή. Εμείς που αγαπάμε το μπάσκετ και έχουμε δουλέψει σε επαγγελματικό επίπεδο προσπαθούμε να δείχνουμε το σωστό δρόμο και τον επαγγελματισμό του κάθε αθλητή, από την άλλη είναι τιμή και για εμάς που δουλεύουμε με τα παιδιά γιατί μέσα από αυτά μαθαίνουμε και εμείς, εξελισσόμαστε και προχωράμε ακόμα περισσότερο.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω για την στήριξη τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας σε κάθε μας κίνηση και συνεχίζουν να μας στηρίζουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο τόσο για τον αθλητισμό όσο και τον Έλληνα πολίτη.