Ενίσχυση του τεχνικού τιμ με Σαμόλη

Το Ψυχικό μετά τις ηχηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι συνεχίζει την ενίσχυσή του αλλά αυτή τη φορά στο τεχνικό τιμ. Ο Σπύρος Σαμόλης θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων ως βοηθός του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Αναλυτικά:

«Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Σαμόλη. Ο Σπύρος τίμησε την ομάδα μας με την παρουσία του την περσινή σεζόν ως παίκτης συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια για παραμονή στις εθνικές κατηγορίες. Πλέον, αναλαμβάνει το πόσο του βοηθού προπονητή στο αντρικό τμήμα της ομάδας μας και ταυτόχρονα θα έχει χρέη πρώτου προπονητή στην εφηβική ομάδα.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ (2005) και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Κορωπί, Απόλλωνα Αθηνών, Ε.Α. Πατρών, Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τέλος στο Ψυχικό.

Πλέον ο ρόλος του στην ομάδα αλλάζει και είναι χαρά μας που θα διατηρηθεί στην οικογένεια του Ψυχικού.

Είναι η πρώτη φορά που εργάζεται ως βοηθός προπονητής σε αντρική ομάδα, ενώ στο παρελθόν έχει ξαναπροπονήσει εφηβικές ομάδες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπύρος Σαμόλης τόνισε: «Είναι χαρά μου να δουλέψω από διαφορετικό πόστο στο Ψυχικό. Η πρόταση που μου έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας ήταν πολύ τιμητική και δεν το σκέφτηκα καθόλου να απαντήσω θετικά. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα είναι άριστη».