Εν αναμονή της… εκπαίδευσης στην ΑΕΚ!

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη για την ΑΕΚ σε αρκετά μέτωπα. Κι ένα εξ’ αυτών είναι κι εκείνο του αθλητικού δικαστή, ο οποίος θα κληθεί ν’ αποφασίσει για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας με τον ΟΦΗ. Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να μην έχουν άμεση εμπλοκή, ωστόσο, δείχνουν να… νοιάζονται και πολύ μάλιστα. Κι αυτό διότι θέλουν να δουν εάν η “καμπάνα” που θα σημάνει απ’ τον αθλητικό δικαστή για τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα θα είναι ανάλογη εκείνης που είχαν “ακούσει” στην Ένωση για τα… τερτίπια των οπαδών της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, εξέδωσαν και μία ανακοίνωση με τις κατάλληλες… πινελιές!
“Θα υπάρξει «εκπαίδευση» και για τους άλλους;

Θυμίζουμε ότι για μία καρέκλα που είχε πέσει στο παιχνίδι ΑΕΚ-Πανελευσινιακός η ομάδα μας είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αύριο (Τετάρτη 1/2/2012) περιμένουμε να δούμε αν ο αθλητικός δικαστής θα «εκπαιδεύσει» και την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών για τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι Απόλλωνας Πατρών-ΟΦΗ.

Είναι φανερό ότι την ομάδα της Πάτρας την «χαϊδεύουν» σε όλα τα επίπεδα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό αύριο θα αλλάξει”, αναφέρει το κείμενο της ανακοίνωσης των “κιτρινόμαυρων”.