Εν δράσει οι παίδες της Νίκης Βόλου

Τα τμήματα Παίδων και Εφήβων της Νίκης Βόλου άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, η οποία προβλέπεται να είναι “γεμάτη” από πλευράς προπονήσεων και σκληρής δουλειάς στο γήπεδο αλλά και συμμετοχών σε πρωταθλήματα, τουρνουά και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Οι παίδες συμμετέχουν στο τουρνουά που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα από χθες μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου στα κλειστά γυμναστήρια της Πορταριάς και Ν. Ιωνίας Βόλου (αγωνίζονται σήμερα στις 19:30 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας με την Απολλωνιαδά Πατρών και το Σάββατο 7/9 στις 11:30 στο ίδιο γήπεδο με τον Ίκαρο).

Για πληροφορίες αναφορικά με τις προπονήσεις του παιδικού και του εφηβικού τμήματος, οι γονείς και οι αθλητές της παιδικής ομάδας (γεννηθέντες τα έτη 1998, 1999, 2000) μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή Θανάση Κασαπίδη (κιν. 6947303850), ενώ της εφηβικής ομάδας (γεννηθέντες τα έτη 1995, 1996, 1997) με τον προπονητή Σπύρο Στρατίκη (κιν. 6983500872).

Εξάλλου, ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1998-2007. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” στην οδό Μαιάνδρου 14 στη Ν. Ιωνία με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320, όπως και στον υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών Θανάση Κασαπίδη (κιν. 6947303850).

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου “H Νίκη” και το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης Βόλου, όπως και την επιχείρηση “Κρέατα Στέλιος” στον Αλμυρό για τις χορηγίες τους σε αθλητικό υλικό στην ανδρική ομάδα.

Επιτυχίες των αθλητών του μπάσκετ στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριές του από το τμήμα καλαθοσφαίρισης που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Οι επιτυχόντες είναι οι παρακάτω:

1. Μυριντζή Κωνσταντίνα (Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – Αθήνα)
2. Μπράχου Ευαγγελία (Οικονομικών Επιστημών – Βόλος)
3. Πασσιά Αποστολία (Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων – Αγρίνιο)
4. Καρπέτης Ιωάννης (Οικονομικών Επιστημών – Βόλος)
5. Κουρατίδης Αναστάσιος (Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων – Θεσσαλονίκη)
6. Παυλίδης Αλέξανδρος (Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών – Ηράκλειο)
7. Λούμας Μόδεστος (Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης – Βόλος)
8. Βαρδάκης Ευάγγελος (Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης – Ξάνθη)
9. Παπουτσής Μάριος (Σχολή Πλοιάρχων)
10. Ιμανίμογλου Στυλιανός (Μαθηματικών Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών – Σάμος)
11. Σαμαράς Βασίλειος (Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών – Κοζάνη)
12. Θεοχαράκης Θεοχάρης (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. – Λάρισα)