Ατυχος στάθηκε ο Μιχάλης Γεωργαντάς, καθώς τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο γόνατο, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και στον χιαστό

Η ανακοίνωση:

«Άσχημα νέα για την ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου καθώς την πόρτα του χειρουργείου θα χρειαστεί να περάσει ο αθλητής της Μιχάλης Γεωργαντάς. Ο 33χρονος καλαθοσφαιριστής του Βούρειου τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης (27/8) στο Κλειστό και μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη (ακτινογραφία, μαγνητικές κλπ) διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα σε μηνίσκο και χιαστό χρήζει χειρουργικής επέμβασης.

Το χειρουργείο αλλά και την όλη διαδικασία αποκατάστασης έχει αναλάβει ο χειρούργος – ορθοπεδικός κ. Γιώργος Νομικός ο οποίος για άλλη μια φορά έχει θέσει τον εαυτό του και την πολύτιμη επιστημονική του εμπειρία στη διάθεση του χιώτικου μπάσκετ γεγονός για το οποίο τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Οι ευχές όλων μας για επιτυχή αποκατάσταση και ταχεία επάνοδο στα γήπεδα συνοδεύουν τον αθλητή μας Μιχάλη Γεωργαντά που ξέρει καλά πως ολόκληρη η οικογένεια του ΒΑΟΛ Χίου αλλά και του χιώτικου μπάσκετ γενικότερα είναι δίπλα του. Κράτα γερά Μάκαρε, περαστικά και γρήγορα υγειής και δυνατός κοντά μας…».