Επέστρεψε στην Ελευσίνα ο Μαντζιώρης

mantziwrisΣτα ίδια λημέρια θα βρίσκεται από την ερχόμενη σεζόν, ο Νίκος Μαντζιώρης καθώς ο έμπειρος φόργουορντ θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Πανελευσινιακού.

Η ανακοίνωση:

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, ο Πανελευσινιακός αποχαιρέτησε ένα από τα καλύτερα παιδιά του, το Νίκο Μαντζιώρη δηλώνοντας ότι οι πόρτες του Συλλόγου είναι ανοικτές σε όσους τίμησαν τη φανέλα του.

Ο Νίκος Μαντζιώρης υπήρξε ένας από τους παίκτες που ίδρωσαν για τις επιτυχίες του Πανελευσινιακού. Πανηγύρισε μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας (2011-2012) ενώ συνέβαλε στην καταξίωση της ομάδας με την κατάκτηση της παραμονής της στην Basket League ΟΠΑΠ (2012-2013).

Στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση της ομάδας ο Νίκος Μαντζιώρης δήλωσε παρών αφού εδώ στην Ελευσίνα νιώθει σαν στο σπίτι του! Προτίμησε λοιπόν τη σιγουριά του Πανελευσινιακού και ο Σύλλογος συμφώνησε μαζί του ώστε αρχικά για τα επόμενα 2 χρόνια να είναι ένας από τους μπροστάρηδες στη νέα προσπάθεια και γιατί όχι να συνεχίσει, κλείνοντας την καριέρα του, στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε!

Ο Νίκος Μαντζιώρης είναι ένας πολυτάλαντος forward με ύψος 2 μέτρα και στις 5 Αυγούστου κλείνει τα 32 χρόνια. Έχει μία σημαντική καριέρα στην καλαθοσφαίριση και πάντα υπήρξε δυναμικός παίκτης και πολύ καλός σκόρερ. Μετά τον Πανελευσινιακό αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή ενώ την προηγούμενη χρονιά (2014-2015) στο Ψυχικό. Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Παγκρατίου, του Δούκα, του Ολυμπιακού Βόλου και του ΔΑΣΑΛ.

Η Διοίκηση και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού καλωσορίζουν εκ νέου το Νίκο Μαντζιώρη στην ομάδα και στην πόλη της Ελευσίνας και είναι σίγουροι ότι θα εμπνεύσει με το χαρακτήρα του και το δυναμισμό του.

Στον Πανελευσινιακό δημιουργείται μία νέα ομάδα με πολύ καλή χημεία, άριστο περιβάλλον, με παίκτες που αγαπούν το άθλημα και διψούν για διακρίσεις. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και ο στόχος θα επιτευχθεί με κατάθεση ψυχής στο παρκέ!».