Αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην είχαμε αλλά οι εξελίξεις και ραγδαίες μάλιστα δεν έλειψαν. Έτσι, μετά από τον πρώτο όμιλο και ο δεύτερος είχε τη πρώτη του απώλεια και από αυτή τη αγωνιστική το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί χωρίς τον Κένταυρο Καλλικράτειας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, Τιτάνες Δράμας και Ιωνικός βρεθήκαν στη κορυφή μετά τις τελευταίες νίκες τους και σίγουρα η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται «καυτή» και απρόβλεπτη με έπαθλο για τον νικητή, πέραν από τους δύο βαθμούς και τη παραμονή στη κορυφή.

Οι άλλοι δύο «συγκάτοικοι» της κορυφής, Ορφέας και Δόξα Πεύκων θα δοκιμαστούν ο πρώτος στην έδρα του Αργοναύτη και η δεύτερη εντός έδρας κόντρα στον νεανικό Μέγα Αλέξανδρο.

Η Κομοτηνή θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα της και αν κερδίσει τον Απόλλων Καλαμαριάς θα μπορέσει να το πετύχει ενώ αντίθετα η Ελευθερούπολη (26/11) έχει ήδη μια ήττα στο γήπεδο της και θα κάνει ότι περισσότερο μπορεί ώστε σε καμία περίπτωση ο Μαντουλίδης να μην την αναγκάσει στη δεύτερη.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής είναι:

Σάββατο 26/11

Ελευθερούπολη-Μαντουλίδης (Ποταμουδιών, 18:00)

Κυριακή 27/11

Κομοτηνή-Απόλλων Καλαμαριάς (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Αργοναύτης-Ορφέας Σκοπού (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Δόξα Πεύκων-Μέγας Αλέξανδρος(ΔΑΚ Πεύκων, 18:00)
Τιτάνες Δράμας-Ιωνικός Ιωνίας (ΔΓ Δράμας, 18:00)
Κένταυρος Καλλικράτειας- Πευκοχώρι 0-20 α. α.