Επιμένει στο “όχι” για τους διεθνείς ο Ολυμπιακός

aggelopouloi-olympiakosΣτο… κενό έπεσε η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στην κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΟΚ για την ασφάλιση των διεθνών. Η επίσκεψη των Πειραιωτών στα γραφεία της ομοσπονδίας δεν απέδωσε τους καρπούς που πολλοί περίμεναν, με τους “ερυθρόλευκους” να παραμένουν αμετακίνητοι στη θέση τους και να μην ανάβουν το “πράσινο φως” για συμμετοχή των αθλητών τους στις εθνικές ομάδες.

Η Πειραιώτικη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι διαβεβαιώσεις της ομοσπονδίας για την ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
Αναλυτικά: “Μετά τη χθεσινή επίσκεψη των εξειδικευμένων συμβούλων της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στα γραφεία της Ε.Ο.Κ., αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι αθλητές που συμμετέχουν στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι.
Δυστυχώς, οι διαβεβαιώσεις της Ε.Ο.Κ., αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών αθλητών, δεν ανταποκρίνονται επουδενί στην πραγματικότητα”.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη απ’ τις υποχρεώσεις της εθνικής Νέων Ανδρών απέχουν οι τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού, Αγραβάνης, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου, ενώ τα ερωτηματικά παραμένουν για τους παίκτες εκείνους που θα κληθούν στην εθνική ανδρών απ’ τον Φώτη Κατσικάρη.