Επέστρεψε στη “βάση” του ο Ράπτης

Παίκτης του Φιλίππου Βέροιας είναι από σήμερα ο Αλέξης Ράπτης. Ο 32χρονος φόργουορντ συμφώνησε χθες με την ομάδα της Βέροιας και το απόγευμα υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενισχύοντας σημαντικά τη φροντ λάιν του Φιλίππου. Την περασμένη χρονιά ο Ράπτης έκανε εξαιρετική χρονιά στην Α2 με το Παγκράτι, όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην απροσδόκητη σωτηρία των “ροσονέρι”, έχοντας 9,8 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον ερχομό μου στην Βέροια και στον Φίλιππο. Ξέρω ότι γίνεται σοβαρή δουλειά από πλευράς διοίκησης και στόχος είναι να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα με σκοπό την παραμονή στις μεγάλες κατηγορίες. Ελπίζω ο κόσμος της Βέροιας να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και να έρθει στο γήπεδο» δήλωσε ο Αλέξης Ράπτης στο επίσημο σάιτ της ομάδας (filipposbc.gr).

Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης σχολίασε από τη μεριά του: «Η απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη έγινε μετά από πολλές καλές επιλογές παιχτών που είχε στα χέρια της η Διοίκηση και το τεχνικό team της ομάδας. Η ομάδα σε μεγάλο βαθμό έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της κύκλο. Αναζητούμε για ακόμη έναν περιφερειακό παίχτη αλλά αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο αν βρεθεί κάποια καλή λύση και αυτή από μεγάλη κατηγορία».

Η ομάδα της Βέροιας έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τους Σάββα Χρυσόπουλο, Νίκο Τσιόγκα, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, Γιώργο Στάχοβιτς, Γιώργο Μπρόζο, Κώστα Πάλλη, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προσθέσει στο ρόστερ άλλον έναν παίκτη κάτω των 22 ετών.