Επιστροφή Πάππα στη ΜΕΝΤ!

Ο Κώστας Μπουλιώνης παρέμεινε στον προεδρικό θώκο της ΜΕΝΤ ελλείψει αντιπάλου (ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία), ωστόσο η “είδηση” στις εκλογές του συλλόγου δεν ήταν αυτή, αλλά η επιστροφή του Δημήτρη Πάππα στο διοικητικό συμβούλιο! Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΜΕΝΤ -επί ημερών του η ομάδα της Τούμπας ανέβηκε στην Α1- “ενεργοποιήθηκε” ύστερα από χρόνια και μπήκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος, φέρνοντας μαζί του… αέρα αισιοδοξίας.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και από εκεί και πέρα θα μπουν σε μία σειρά όλες οι εκκρεμότητες στη ΜΕΝΤ. Πρώτα απ’ όλα το θέμα του προπονητή, με τον Κώστα Μπουλιώνη να έχει κάνει ήδη κάποιες επαφές με τον Γιάννη Λίβανο, χωρίς όμως οι δύο πλευρές να έχουν μιλήσει ακόμα σε οικονομικές βάσεις.

Αυλαία στις ακαδημίες, πλησιάζει το 1ο ΜΕΝΤ Basketball Camp

Στο μεταξύ, η σεζόν ολοκληρώθηκε για τις ακαδημίες της ΜΕΝΤ, η οποία ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τους γονείς και βάζει πλέον… πλώρη για τη διοργάνωση του 1ου ΜΕΝΤ Basketball Camp, το οποίο διοργανώνεται από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουνίου στο κλειστό της Τούμπας.

Η ανακοίνωση της ΜΕΝΤ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Ε.Ν.Τ. ευχαριστεί θερμά τους γονείς που για ακόμη μία χρονιά, επιλέξατε για τις δραστηριότητες των παιδιών τους το Σύλλογό την Μ.Ε.Ν.Τ. Θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας καθώς και με τη δική σας συμμετοχή και συμπαράσταση ο Σύλλογός μας διατηρείται ζωντανός και κάνει υπερήφανους τα μέλη του, τους φιλάθλους του και τους αθλητές του (τα παιδιά μας).

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου η γιορτή των ακαδημιών ΜΕΝΤ, η οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν 2011-12 για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες του συλλόγου. Η γιορτή άρχισε με μια σύντομη ομιλία του υπεύθυνου της ακαδημίας Παναγιώτη Σίσκου, ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η γιορτή περιελάμβανε αγώνες γονέων – παιδιών κατά τμήμα οι οποίοι εκτός από τα χαμόγελα και τη διασκέδαση προσέφεραν και μεγάλο ανταγωνισμό. Επίσης, διαγωνιστικά παιχνίδια κατά ηλικία με πολλά δώρα στους νικητές, καθώς και αγώνα επίδειξης των μεγαλύτερων παιδιών με το προπονητικό team. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μπάσκετ συνεχίζεται για τους μικρούς φίλους του συλλόγου, με το 1ο ΜΕΝΤ Basketball Camp που διοργανώνεται από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουνίου στο κλειστό της Τούμπας.

Καλό Καλοκαίρι!».