Επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για Μαναβόπουλο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τον γιατρό της ΚΑΠ, Ζακ Μελάγιες, ο πολύπειρος φόργουορντ-σέντερ της Αγίας Παρασκευής Σωκράτης Μαναβόπουλος, στο δεξί γόνατο.
Η αρθροσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο Πρότυπο Ερευνητικό Θεραπευτικό Κέντρο “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ” και διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα. Ο παίκτης, μετά την ολιγόωρη χειρουργική επέμβαση παρέμεινε για μία ημέρα στην κλινική και σήμερα, Πέμπτη 20/12, πήρε εξιτήριο.
Η επάνοδος του Μαναβόπουλου στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 4 με 6 εβδομάδες, ανάλογα και με την εξέλιξη της αποθεραπείας. Ο 31χρονος φόργουορντ-σέντερ σε 4 με 5 ημέρες θα αρχίσει φυσιοθεραπείες, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία ενδυνάμωσης με πρόγραμμα ασκήσεων που έλαβε από τον Ζακ Μελάγιες.
Σύσσωμη η ΚΑΠ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον γιατρό της ομάδας μας, Ζακ Μελάγιες, ο οποίος και ανέλαβε τη χειρουργική επέμβαση του Σωκράτη. Παράλληλα, ευχόμαστε στον αθλητή μας καλή και ταχεία ανάρρωση και τον περιμένουμε πίσω το συντομότερο δυνατόν!
Ο γιατρός της ΚΑΠ, Ζακ Μελάγιες, ο οποίος χειρούργησε τον Σωκράτη Μαναβόπουλο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: “Όλα πήγαν εξαιρετικά. Ο Σωκράτης πήρε εξιτήριο από την “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ”, έπειτα από επιτυχημένη αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε στην δεξιά κατά γόνυ άρθρωση. Η μετεγχειρητική του πορεία κρίνεται άκρως ικανοποιητική και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός! Για ο,τιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ιατρικό ανακοινωθέν”.