Ερμής Αργυρούπολης: Τέσσερις αποχωρήσεις

Την ομάδα που θα πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική της σεζόν 2023-24 σχεδιάζει ο Ερμής Αργυρούπολης, κάνοντας την αρχή με τις αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αργυρούπολης, η οποία ανέβηκε με wild card στη National League 2, ανακοίνωσε την αποχώρηση των Γιάννη Μαυραντζώτου, Δημήτρη Ρετσινά, Ορέστη Κατσαμπάνη Κουζούνη και Σωκράτη Νικολακάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την ομάδα να αγωνίζεται του χρόνου στη Γ’ Εθνική (National League 2), ο Ερμής Αργυρούπολης, μπορεί πλέον να κάνει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό γνωρίζοντας την κατηγορία που θα ανήκει.

Αποχαιρετούμε, λοιπόν, τέσσερα παιδιά που μας βοήθησαν πάρα πολύ μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη σεζόν που οδήγησε στη θρυλική άνοδο. Τον Γιάννη Μαυραντζώτου, που αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην ομάδα και αποχωρεί μετά από κοινή απόφαση και των δύο πλευρών, τον Δημήτρη Ρετσινά, που αγωνίστηκε για δύο χρόνια, αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να είναι στον Ερμή.

Επίσης αποχωρούν και τα περσινά αποκτήματα, Ορέστης Κατσαμπάνης Κουζούνης, ο οποίος στάθηκε άτυχος, αφού χρειάστηκε χειρουργείο μέσα στη χρονιά, αλλά ήταν εκεί και βοήθησε στο τέλος όταν τον χρειαζόταν η ομάδα και ο Σωκράτης Νικολακάκος που έδωσε βάθος στη γραμμή των ψηλών.

Ο Ερμής Αργυρούπολης τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα, τους εύχεται καλή μπασκετική σταδιοδρομία στην επόμενη ομάδα που θα αγωνιστούν και καλή τύχη στη ζωή τους. Τα ονόματά τους, βρίσκονται γραμμένα με έντονα γράμματα στην ιστορία του Ερμή, αφού υπήρξαν κομβικά κομμάτια στη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου».