Ερχεται στην Ελλάδα…

Τελικά που πάει ο Κόμπι;;; Ολοι απορούν αλλά τελικά ο Κόμπι Μπράιαντ… προτίμησε την Ελλάδα! Οχι, όμως για να παίξει σε κάποια ομάδα, αλλά για να συμμετάσχει σε μια σειρά από εκδηλώσεις της ΝΙΚΕ. Η εταιρεία εμε ανακοίνωσή της ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα του Κόμπι…

Αναλυτικά:

«Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, ο Kobe Bryant θα εγκαινιάσει το καινούριο κατάστημα House of Hoops by Foot Locker στην Ερμού, τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας. Το House of Hoops είναι παγκόσμια ο πιο εξειδικευμένος προορισμός μπάσκετ, για όλους όσους αναζητούν κορυφαίο μπασκετικό εξοπλισμό Nike. Έξω από το κατάστημα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καρφωμάτων και ο Kobe θα επιλέξει το νικητή.

Το πρωί της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, ο Kobe Bryant θα συναντήσει τις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας, που προκρίθηκαν από τα 3-on-3 “Take The Court” τουρνουά μπάσκετ της Nike. Οι ομάδες αυτές θα προπονηθούν  υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών μπάσκετ και του ίδιου του Kobe Bryant, ενώ θα γνωρίσουν τα μυστικά του παιχνιδιού του και θα κερδίσουν χρήσιμες συμβουλές για την προπόνησή τους.

Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα, οι θαυμαστές του Kobe Bryant μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό «Άφησε το μήνυμα σου στο Kobe» δημιουργώντας το δικό τους video μέσα στα καταστήματα Nike της Κηφισιάς, της Γλυφάδας και του The Mall Athens. Οι δημιουργοί των καλύτερων video θα γνωρίσουν τον Kobe στο νέο κατάστημα Nike της Κηφισιάς, το απόγευμα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Η επίσκεψη του αμερικανού σταρ του μπάσκετ στην Αθήνα θα κορυφωθεί με την τελική αναμέτρηση των δύο φιναλίστ των 3-on-3 “Take The Court” τουρνουά μπάσκετ σε ένα εντυπωσιακό αγώνα στην Αγορά του Ο.Α.Κ.Α. Οι δύο τυχερές ομάδες θα αγωνιστούν υπό τις προπονητικές οδηγίες και παραινέσεις του Kobe Bryant και του Έλληνα μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη για την ανάδειξη του νικητή».