«Ευτυχισμένος σε αυτή την ομάδα»

Η τρίτη σερί νίκη της Νήαρ Ηστ (επί του Διαγόρα) οδήγησε τον πρόεδρο Δημήτρη Χαμαϊδή στο να ευχαριστήσει προσωπικά τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας για τις προσπάθειες και τα αποτελέσματά τους, μέσω του επίσημου σάιτ neareast.gr.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Χαμαϊδή:

«Ενα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας, που με μεγάλο πάθος και πάνω απ’ όλα μέσα σε αθλητικά πλαίσια πήραν το παιχνίδι με τον Διαγόρα της Ρόδoυ. Εχθές δείξανε ότι πραγματικά αξίζανε να φοράνε την βαριά φανέλα της ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Τέλος ο κύριος Απόστολος Καρνέσης, εκτός από μεγάλος προπονητής είναι και πολύ μεγάλος δάσκαλος, δείχνοντας ότι δεν φοβάται να δείξει τα μυστικά της προπονητικής και να αναδείξει έτσι έναν μεγάλο νέο προπονητή, τον κύριο Παναγιώτη Χατζηελευθερίου, που έχει κάνει δύο στα δύο σαν πρώτος λόγω τραυματισμού του κυρίου Καρνέση.

Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, με αυτούς τους ανθρώπους και προσπαθούμε όλοι μαζί και με τον κύριο Καλαμάρα και το προπονητικό του τιμ και με την κυρία Πρασσά, την γνωστή σε όλους κυρία Γιούλη, καθώς επίσης και με τους συνεργάτες μου στο ΔΣ, να κρατήσουμε την ομάδα μας στα επίπεδα που της αρμόζει η ιστορία της».