Ευχαρίστησε Προμηθέα και διαιτητές του Πευκοχώρι

ntolopoulos-pefkoxwri1Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Προμηθέα για την άψογη φιλοξενία αλλά και τους διαιτητές της αναμέτρησης, εξέδωσε το Πευκοχώρι.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Προμηθέα για την άψογη φιλοξενία του και τους διαιτητές του αγώνα για την αντικειμενική τους κρίση κατά την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Αναφορικά με το παιχνίδι η ομάδα έδωσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας έναντι σε ένα από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Η αρχή του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα να χάνει με 22-6 στο πρώτο οκτάλεπτο όμως η ομάδα ανέκαμψε και έτσι κάλυψε την διαφορά διαμορφώνοντας το 28-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ευρώπη ήταν καλύτερη και μείωσε το σκορ 36-32 όμως κάποια κομβικά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να ανεβάσουν την διαφορά στο συν 10 (43-33) στο τέλος του ημιχρόνου. Στο τρίτο δεκάλεπτο η αστοχία της ομάδας σε εύκολα σούτ σε αντιδιαστολή με την ευστοχία του αντιπάλου διαμόρφωσαν το 67-47. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η κόπωση είχε καταβάλει τους παίκτες μας και η υπεροχή του αντιπάλου μας είχαν ως αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 83-63. Τέλος στην επερχόμενη αγωνιστική με τον Ηρακλή το σωματείο εύχεται ότι η διαιτητική αμεροληψία κατά την διεξαγωγή θα είναι κυρίαρχη».