Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΚΑΠ

Τα επεισόδια που έγιναν στην “Τέντα” την περασμένη Κυριακή καταδικάστηκαν και από τις δύο πλευρές και στο τέλος το μόνο που άφησαν πίσω τους ήταν οι υλικές φθορές στα αποδυτήρια των διαιτητών. Η προσπάθεια των παραγόντων του Διαγόρα να προστατεύσουν την αποστολή της Αγίας Παρασκευής δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη στο “μελανόλευκο” σύλλογο, που εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους Ροδίτες για τη φιλοξενία και τα όσα έκαναν μετά τη λήξη του αγώνα…

Η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

«Η ΚΑΠ πανηγύρισε την Κυριακή μία τεράστια νίκη μέσα στην Ρόδο επί της εξαιρετικής ομάδας του Διαγόρα με 72-81, πραγματοποιώντας μεγαλειώδη εμφάνιση, σε ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ.

Βέβαια, το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης περνά εύλογα σε δεύτερη μοίρα. Και αυτό διότι δυστυχώς γίναμε μάρτυρες -και θύματα- θλιβερών επεισοδίων μερίδας ανεγκέφαλων οπαδών (απ’ ότι πληροφορηθήκαμε πρόκειται για ποδοσφαιρικούς χούλιγκανς), οι οποίοι δίχως λόγο και αιτία -και μετά από ένα ματς με πολύ καλή διαιτησία- με το τέλος της αναμέτρησης επιτέθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας, ενώ τα αίσχη τους έφτασαν σε τέτοιο βαθμό ώστε να επιτεθούν ακόμη και στους παράγοντες του Διαγόρα! Προκάλεσαν μέχρι και υλικές ζημιές στο γήπεδο, σπάζοντας παράθυρα αποδυτηρίων, κ.α..

Ωστόσο, από τη μεριά μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να πούμε ένα μεγάλο “μπράβο” και ένα ακόμη μεγαλύτερο “ευχαριστώ” στους ανθρώπους του Διαγόρα, διοικούντες, παίκτες, προπονητές, αλλά και την πλειοψηφία των φιλάθλων, για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν, αλλά και για την στάση τους απέναντι στα απαράδεκτα αυτά γεγονότα. Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας προστατέψουν, ακόμη και με κίνδυνο της δικής τους σωματικής ακεραιότητας και έκαναν ό,τι ήταν δυνατο για να αποτρέψουν τις ενέργειες των ολιγάριθμων ταραχοποιών στοιχείων.

Και μάλιστα, “πλήρωσαν” και τη στάση τους αυτή, αφού δέχθηκαν και οι ίδιοι επίθεση από τους ανεγκέφαλους… Έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να μην πάθει κανένα άτομο από την αποστολή της ΚΑΠ κάτι κακό και τους είμαστε ευγνώμονες για το γεγονός αυτό.

Απέδειξαν έμπρακτα ότι όλοι οι Ρόδιοι εμπνέονται από φιλόξενο πνεύμα και αθλητικά ιδεώδη και ασφαλώς δεν έχουν την παραμικρή σχέση, ούτε πρέπει να τους καταλογισθεί οποιαδήποτε ευθύνη για τις απρέπειες μερικών χούλιγκανς. Σας ευχαριστούμε και πάλι… Μπράβο και συγχαρητήρια.

Να είστε βέβαιοι ότι σε οποιαδήποτε μελλοντική σας επίσκεψη στο γήπεδό μας, θα σας αντιμετωπίσουμε με ανάλογη φιλοξενία και το ίδιο φίλαθλο πνεύμα».