“Ευχαριστούμε από καρδιάς”…

apollon arxaias korinthou logoΤο… όνειρο της διεκδίκησης του εισιτηρίου που οδηγεί στη Β’ εθνική μπορεί να “έσβησε” με την εντός έδρας ήττα απ’ τον Προμηθέα, όμως στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου δεν τα “βάφουν και μαύρα”! Σίγουρα αισθάνονται μία πικρία για την ήττα και κυρίως – όπως αναφέρουν – και για τον τρόπο που ήλθε αυτή (“… κάποιοι αποφάσισαν να μας βγάλουν νωρίς από το παιχνίδι”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site του συλλόγου), αλλά από εκεί και πέρα εκείνο που κρατούν είναι το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Όχι μόνο στο ματς με τον Προμηθέα, αλλά σε όλη την πορεία της ομάδας στο… μαραθώνιο της Γ’ εθνικής.
Και το ευχαριστώ τους προς τους φίλους της ομάδας, αλλά και προς όλα τα στελέχη της, οι διοικούντες τον σύλλογο το εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν:
“Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους φιλάθλους, για την ένθερμη παρουσία και στήριξή τους ολη την χρονιά αλλά και στον εντός έδρας αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας με αντίπαλο τον Προμηθέα….
…Ιδιαίτερη μνεία θεωρούμε απαραίτητο να γίνει στον Προπονητη μας Κωστα Οικονομακη …
Επίσης, συγχαίρουμε τους παίκτες και βοηθούς προπονητές τον Γυμναστη της ομαδας για τον τιτάνιο αγώνα που εδωσαν ώστε να πρωταγωνιστιση η ομάδα στην Γ Εθνικη κατηγορία. Παρά την ”ήττα” στο παιχνίδι, με τον Προμηθεα !!! η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθειά της τις δυο τελευταίες αγωνιστικες με τη δύναμη και το πάθος που της μεταφέρει ο κόσμος της”.