Ευχαριστώ και συγχαρητήρια από τον Προμηθέα

ethnikos promhtheasΤις ευχαριστίες του στον κόσμο για την παρουσία του αλλά και στην Αστυνομική δύναμη Αχαΐας για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής του ο Προμηθέας, ενώ παράλληλα συνεχάρη το διαιτητικό τρίο του αγώνα για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ευχαριστεί την Αστυνομική δύναμη Αχαΐας , που διασφάλισε την άψογη διεξαγωγή του αγώνα σε όμορφα αθλητικά πλαίσια και ιδιαίτερα τον επικεφαλή Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο Ιωάννη Σεϊντή, τους βοηθούς του Αστυνομικούς Διευθυντές Κωνσταντίνο Παπανικολάου και Γεώργιο Μιχαλόπουλο και το Διοικητή του Α΄ Αστυνομικού τμήματος Αστυνόμο Α΄ Δημήτριο Διονυσόπουλο.

Εκφράζει, επίσης, τα συγχαρητήρια της στους διαιτητές κυρίους Πουρσανίδη, Μπήτη και Συμεωνίδη για την άριστη διαιτησία τους.

Πάνω απ’ όλα, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει –για μια ακόμα φορά- τις ευχαριστίες της στον κόσμο της Πάτρας για τη συγκλονιστική του παρουσία στο σημερινό αγώνα απέναντι στον Εθνικό και την εκπληκτική φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησε, στηρίζοντας με πάθος την ομάδα μας και βοηθώντας τη αποφασιστικά να φτάσει σε μια ακόμα νίκη. Η αγάπη και η θερμή υποστήριξη σας μας δίνει τη δύναμη να κυνηγούμε με ακόμη περισσότερη πίστη, ορμή και αποφασιστικότητα την επίτευξη των στόχων μας».