Εφυγε ο Μαυροματίδης, μιλάει με Κλουτζό

Ενας παίκτης έφυγε και έναν… παλιό προσπαθούν να φέρουν στη Χαλκηδόνα! Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης δεν υπολογίζει από χθες τον Αλέξη Μαυροματίδη, που ενημέρωσε την ομάδα για την απόφασή του αποχωρήσει, ωστόσο αν όλα πάνε καλά η ενίσχυση είναι… καθ’ οδόν.

Οι νεοφώτιστοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Νίκο Κλουτζό, που δεν έχει βρει ομάδα και αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι, τότε ο 31χρονος γκαρντ θα επιστρέψει στην ομάδα, όπου έπαιζε άλλωστε και πέρυσι στη Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, το βράδυ της Πέμπτης (20:00) η Χαλκηδόνα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα το Ανατόλια, χωρίς τον στρατευμένο Στράτο Παπαδόπουλο. Ο 29χρονος σέντερ δεν έχει πάρει ακόμα μετάθεση στη Θεσσαλονίκη και απουσιάζει σταθερά από τις προπονήσεις, ωστόσο γίνονται προσπάθειες να δώσει το “παρών” την Κυριακή στο Ηράκλειο.

Στο μεταξύ, άρχισε να επαναλειτουργεί και το επίσημο σάιτ της Χαλκηδόνας (chalkidonabc.gr), το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν να… φέρει και λίγο γούρι μετά το κακό ξεκίνημα.