Εύσημα για τη δουλειά στην Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου από τον βουλευτή Μάξιμο Σενετάκη (vid)

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα και να δούμε σύντομα μία ομάδα στη μεγάλη κατηγορία», σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου πριν από λίγες μέρες και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Μαξίμος Σενετάκης αναφέρθηκε στην αξιόλογη προσπάθεια που κάνει ο νεοφώτιστος σύλλογος εντός και εκτός παρκέ, επισημαίνοντας πως το Κρητικό μπάσκετ «διψάει για επιτυχίες», κάτι που μπορεί να φέρει και την Αναγέννηση στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Χαιρόμαστε που ήρθαμε να δούμε την ομάδα του Αρκαλοχωρίου, η πορεία της φέτος μας γεμίζει χαρά και ευχόμαστε να συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να τη δούμε στην επόμενη κατηγορία.

Έχει γίνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια και παντού όπου προάγεται το αθλητικό πνεύμα είμαστε δίπλα για να συμβάλουμε όπως μπορούμε.

Πραγματικά θέλουμε το Κρητικό μπάσκετ να είναι στην κορυφή. Διψάει για επιτυχίες. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαμε ομάδα στην Α κατηγορία, οπότε είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και σύντομα να δούμε μια ομάδα από το Ηράκλειο στην Α εθνική».