Ζήσης: «Αν είναι πραγματική η μεταμέλειά του, γιατί όχι;»

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Νιγηρία μίλησε ο Νίκος Ζήσης σχολιάζοντας την παρουσία της εθνικής ομάδας και όχι μόνο… Η είδηση ότι ο Άντερσον Βαρεζάο θέλει να μιλήσει στον Έλληνα διεθνή και να του ζητήσει συγνώμη για ότι είχε συμβεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 (ο Βραζιλιάνος είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Ζήση, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να νοσηλευτεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και να υποβληθεί σε επέμβαση) βρέθηκε στο επίκεντρο…

«Ο σημερινός αγώνας ήταν ένα καλό μάθημα ή τεστ αν θέλετε για εμάς, με την έννοια ότι βλέπουμε διάφορες ομάδες, διαφορετικών επιπέδων. Δεν έχουμε ξαναπαίξει με τη Νιγηρία και είδαμε πως παρά το ότι κάποιοι δεν την υπολόγιζαν, μπορεί να μας δυσκολέψει. Το ίδιο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε αντίπαλος. Αυτό είναι το νόημα των φιλικών αγώνων, να πάρουμε παραστάσεις και να βρούμε το ρυθμό μας, γιατί είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας για την προετοιμασία μας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά».

Σε ότι αφορά το θέμα με τον Βαρεζάο δήλωσε: «Με πληροφόρησαν ότι ο Βαρεζάο θέλει να με συναντήσει για να ζητήσει συγνώμη για ότι είχε συμβεί μετά από τόσα χρόνια. Δεν παύω να πιστεύω ότι ήταν 100% εσκεμμένο, μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, αλλά καταλαβαίνω ότι στη ζωή συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Αν είναι πραγματική η μεταμέλειά του, γιατί όχι; Ίσως ήρθε η ώρα… Αν με πείσει πως η κίνησή του είναι ειλικρινής, θα δεχθώ τη συγνώμη. Αφού έκρινε αυτός ότι ήρθε η ώρα να μου τη ζητήσει, ίσως ήρθε και για μένα η ώρα να αποδεχθώ αυτή τη συγνώμη, αν την εννοεί».