Ζαφειρούδης: «Κίνδυνος για βαρετό πρωτάθλημα»

Πως μπορείς να σκοτώσεις τα παιδιά; Το 106-26 της Νίκης Βόλου απέντι στους έφηβους του Ηρακλή μαρτυρά τον τρόπο! Ο τεχνικός της Νίκης, Γιώργος Ζαφειρούδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τους στόχους που θέτει και τον κίνδυνο που υπάρχει να γίνει…. βαρετό το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Αναλυτικά:

Για την επιβλητική νίκη επί του Ηρακλή στην πρεμιέρα:

«Ουσιαστικά για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινάει αυτή τη Κυριακή. Κόντρα στον Ηρακλή ξέραμε ότι θα κερδίσουμε γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Αγωνιστικά δεν πήραμε τίποτα κερδίσαμε μόνο δύο βαθμούς που θα τους πάρουν όλοι. Κόντρα στον Αίαντα ξεκινάμε ουσιαστικά. Η ομάδα του Ευόσμου είναι μία από τις παραδοσιακές ομάδες της Β’ Εθνικής και διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει χρόνια στην κατηγορία. Σε αυτό το τομέα μειονεκτούμε απέναντι τους γιατί εμείς έχουμε μόνο τους Ζαρογιάννη και Θυμιό που έχουν παραστάσεις από τη Β’ εθνική».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τους στόχους της Νίκης Βόλου:

«Αν οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα δεν έχουν στο μυαλό τους την άνοδο τότε φοβάμαι ότι θα γίνει ένα αδιάφορο πρωτάθλημα μετά τις αλλαγές που έγιναν. Φανταστείτε ότι αν κάποια ομάδα που θα παίζει για την παραμονή της εξασφαλίσει από νωρίς τον στόχο της μετά θα αγωνίζεται απλά για να αγωνίζεται και τίποτα παραπάνω. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν εμείς θέτουμε ως στόχο να πρωταγωνιστήσουμε».