Ζαφειρούδης: «Αν χάσουμε το Σάββατο πέσαμε…» (vd)

Λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής, η Νίκη Βόλου και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Φιλαθλητικό. Εμφανώς απογοητευμένος, ο Γιώργος Ζαφειρούδης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ ανάφερε πως η παραμονή πλέον φαντάζει… άπιαστη!

«Δεν αντέξαμε, παίζαμε με μία ομάδα που έχει πολύ ενέργεια και πάρα πολλούς παίκτες. Το τελευταίο δεκάλεπτο σκοράραμε μόνο πέντε πόντους. Η προσπάθεια ήταν συγκλονιστική για 35 λεπτά, αλλά δεν κερδίζουμε τίποτα από αυτό. Η κούραση δεν είναι μόνο σωματική, κουραστήκαμε και από τη σκέψη. Δύο φορές που είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε το παιχνίδι, θεωρώ ότι αδικηθήκαμε. Δεν είμαστε ομάδα που να μπορεί να παίζει 40 λεπτά σε τόσο υψηλό ρυθμό.

Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάνουμε, αλλά πλέον οι ελπίδες μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία είναι μόνο μαθηματικές. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια, πράγμα που φαντάζει αρκετά δύσκολο. Σήμερα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία, παλέψαμε, είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό, αλλά δεν μένει και κάτι. Αν χάσουμε το Σάββατο πέσαμε...».

Πηγή: magnesiasports.gr