Ζαφειρούδης: «Η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή» (vd)

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε η Νίκη τη χρονιά καθώς κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη πρωτάθλημα απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του , ενώ δεν παρέλειψε να  ευχηθεί εν όψει των εορτών. Παράλληλα, ο κόουτς της Νίκης αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου, τονίζοντας πως αυτός κρατά το οικονομικό κομμάτι της ομάδας.
Στο παρακάτω βίντεο εκτός από τις δηλώσεις του Ζαφειρούδη μπορείτε να δείτε και τις καλύτερες φάσεις του χθεσινού αγώνα.

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες το άξιζαν και με το παραπάνω. Η εμφάνιση τους ήταν αυτή ήταν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με τελείως διαφορετικούς στόχους από εμάς. Η νίκη αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή γιατί ακολουθεί διακοπή και μετά είναι τα πέντε παιχνίδια που θα κρίνουν την πορείας μας στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με τις ομάδες που είναι μαζί μας χαμηλά στη βαθμολογία. Νομίζω τα παιδιά μας το αξίζουν για την προσπάθεια που κάνουν από το καλοκαίρι και όλα τα μπράβο είναι γι΄αυτούς.

Θα προτιμούσα να κερδίσουμε τα πέντε επόμενα που είναι στο ίδιο… καζάνι με εμάς, αλλά αυτή η νίκη μας δίνει τη δυνατότητα εκεί που θέλαμε τέσσερις και με τρεις στα επόμενα ματς να είμαστε καλά και να παλεύουμε μέχρι το τέλος»., ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ζαφειρούδης και πρόσθεσε:

«Όμως, θα ήθελα να πω ότι η ομάδα δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε τη ψυχή μας. Η ομάδα έχει να κάνει και με το λειτουργικό κομμάτι και σε αυτό οι μοναδικοί που μπορούμε να μας βοηθήσουνε είναι η άνθρωποι που αγαπάνε τον σύλλογο. Θα πρέπει να έρθουν πιο κοντά στην  ομάδα και να την ενισχύσουν ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας».

Τέλος, ο κόουτς της Νίκης σχετικά με το οικονομικό κομμάτι ανέφερε:« Εμείς αυτό το κομμάτι το στηρίξαμε στον κόσμο. Ο κόσμος σε δύο μέρες βρήκε 31.500 ευρώ, εμείς με αυτά τα λεφτά μπορούμε να λειτουργήσουμε τέσσερις μήνες. Αρα το οικονομικό κομμάτι είναι στα χέρια του κόσμου. Εδωσε σχεδόν 32.000 στον Ολυμπιακό Βόλου για να δει αύριο ένα παιχνίδι. Σε εμάς θα έπιαναν τόπο καλύτερα, ας έβλεπαν το ματς στην τηλεόραση».

Πηγή: magnesiasports.gr