Ζητά εξαίρεση, επειδή δεν τα… βάφει γκρι!

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει  τα χθεσινά σφυρίγματα του κ. Ταβουλαρέα στο παιχνίδι με τους Ικάρους εξέδωσε ο Πανελευσινιακός. Μεταξύ άλλων ο σύλλογος της Ελευσίνας αναφέρει πως θα ζητήσει εξαίρεση από τους αγώνες της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελευσινιακός Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης και η πόλη της Ελευσίνας εδώ και μέρες πανηγυρίζουν την άνοδο της ομάδας στην Α1 Κατηγορία. Τις εορταστικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια του αγώνα με τους Ίκαρους Σερρών, αποφάσισε να συμμετάσχει και ο διαιτητής κ. Ταβουλαρέας, ο οποίος επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στην Ελευσίνα. Αντί λοιπόν να αποθεωθεί το άθλημα με δύο από τις καλύτερες ομάδες της Α2 Κατηγορίας γίναμε θεατές της προσωπικής εμπάθειας του συγκεκριμένου διαιτητή με τον Πανελευσινιακό.

Σε ένα αγώνα γιορτή ο κ. Ταβουλαρέας αποφάσισε να καταστρατηγήσει ακόμα και τους βασικούς κανόνες του αθλήματος σφυρίζοντας μόνο εναντίον της ομάδας μας. Φυσικά από το πλούσιο ρεπερτόριο του δεν θα μπορούσε να λείψει και η προδιαγεγραμμένη αποβολή του προπονητή μας κ. Σκαραφίγκα με δύο τεχνικές ποινές.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους του Πανελευσινιακού που ήρθαν ακόμα μία φορά να αποθεώσουν την ομάδα μας. Τους συγχαίρουμε για την ψυχραιμία που επέδειξαν απέναντι στο μένος του κ. Ταβουλαρέα. Τους ζητούμε συγγνώμη που σε έναν αγώνα γιορτή είδαν την Καλαθοσφαίριση στη χειρότερη της εκδοχή όταν το αγωνιστικό μέρος παύει να υπάρχει και κυριαρχεί μόνο το γκρι που τόσα χρόνια προσπαθεί να καταστρέψει το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης θα καταγγείλει τον κ. Ταβουλαρέα στην ΚΕΔ ενώ παράλληλα θα ζητήσει την εξαίρεση του από τους αγώνες του Συλλόγου στην Α1 Κατηγορία στην επόμενη σεζόν. Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς όταν χρόνια τώρα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σωματείο νοικοκυρεμένο και μία έδρα φιλόξενη για όλους και κυρίως για τις αντίπαλες ομάδες προκειμένου να προσελκύσουμε τους φιλάθλους της Ελευσίνας στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Η γιορτή της ανόδου δεν σταματά! Δεν θα μας χαλάσει το κέφι η γκρι σκιά αλλά αντίθετα θα μας πεισμώσει να ξεφαντώσουμε περισσότερο. Η Καλαθοσφαίριση θα αποθεωθεί για μία ακόμη φορά μέσα στην έδρα μας και δίνουμε υπόσχεση ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να απογοητεύσει τους αγνούς φιλάθλους της Ελευσίνας.

Ε, στην δική μας εορτή… δεν θα τα βάψουμε και γκρί!».