Ζητούν αναβολή λόγω… Αγγέλου

Αίτημα για την  αναβολή του παιχνιδιού της επόμενης αγωνιστικής με τον Πόλις ζητάει η Χαλκίδα από την ΕΟΚ. Οι Ευβοιώτες λόγω της κλήσης του Γιώργου Αγγέλου στην εθνική εφήβων το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πράγμα που θέλουν να αποφύγουν εν όψει ενός τόσο κρίσιμου ματς.

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Ο.Κ.

Σας παρακαλούμε να αναβάλλεται τον αγώνα της Κυριακής 8 Απριλίου 2012 Γ.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, λόγω της κλήσης του βασικού αθλητού μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ στην Εθνική Εφήβων για το τουρνουά του ΜΑΝΧΑΙΜ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ , αφού ο αθλητής μας θα απουσιάσει για αυτήν την υποχρέωσή του στην εθνική μας ομάδα από την Τετάρτη 04/04/2012 μέχρι και τις 14/04/2012.

Επειδή ο αθλητής μας πρέπει να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο τουρνουά, αφού προέχει η εθνική ομάδα μας , από όλες τις άλλες υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα μας έχει σοβαρότατη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή 8 Απριλίου , για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής , με τον ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ,

Ζητούμε την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα και την μετάθεσή του για μετά το Πάσχα.

Όπως καταλαβαίνετε , και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά , στον όμιλό μας στον 2ο της Γ΄Εθνικής , η ομάδα του Γ.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΑΣ είναι στην πρώτη θέση μαζί με το ΙΛΙΟΝ , αλλά την άνοδο διεκδικούν και οι ομάδες του ΑΕΤΟΥ και του ΨΥΧΙΚΟΥ που ακολουθούν πίσω με ένα βαθμό διαφορά.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, κάθε παίκτης μας είναι πολύ χρήσιμος στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και η απουσία του playmaker της ομάδας μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ από τον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι για εμάς σημαντική.

Ζητούμε την αναβολή του αγώνα , ώστε να μην υπάρξει καμία αλλοίωση του καταπληκτικού πρωταθλήματος στο οποίο λαμβάνουμε μέρος , και θέλουμε να τελειώσει πλήρως αξιοκρατικά στον αγωνιστικό του τομέα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας
Για τον Γ.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Κολτσιδόπουλος Αναστάσιος».

Η κλήση του 16άχρονου αθλητή στην εθνική εφήβων:

«Ο 16χρονος, playmaker του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ, Γιώργος Αγγέλου, κλήθηκε στους 12 βασικούς παίκτες της εθνικής εφήβων οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για να αγωνιστούν στο τουρνουά του ΜΑΝΧΑΙΜ από 07 έως και 14 Απριλίου.

Οι άλλοι παίκτες είναι οι Αγραβάνης, Καλογιαννίδης, Τζότζος, του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Μήτσιαλος, Οικονομόπουλος του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Καμπερίδης της ΜΑΝΔΡΑΣ, Μπέμπης του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, Μποχωρίδης του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Διαμαντάκος του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ, Καμαριώτης του ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ και Κεφάλας του ΔΟΥΚΑ.

Οι συμπαίκτες του, οι προπονητές του και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας του εύχονται να έχει ακόμη μια καλή εμφάνιση και ανάλογη επιτυχία με την “γαλανόλευκη” και το εθνόσημο στο στήθος  που είναι άλλωστε και το όνειρο του κάθε αθλητή».