Ζιάγκας: «Είμαστε αξιοπρεπείς και επαγγελματίες»

ziagkosΗ Δόξα Λευκάδας  έφυγε από τη Βέροια με τη νίκη επί του Φίλιππου. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε αμέσως μετά τον αγώνα, σχολιάζοντας το παιχνίδι, αφιερώνοντας παράλληλα τη νίκη στην οικογένεια της Δόξας. 

«Αφιερώνουμε την σημερινή μας νίκη στην οικογένεια της Δόξας που διαρκώς μεγαλώνει τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα  και διαχειρίζεται τα προβλήματα της με σιωπή και αξιοπρέπεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα έχει χάσει πολλά παιχνίδι στις λεπτομέρειες και η οποία θα έπαιζε με το τεράστιο κίνητρο της  αγωνιστικής επιβίωσης πράγμα που συνεπάγεται, ενέργεια πάθος και δύναμη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως και έγινε. Ο προσανατολισμός της ομάδας ήταν καθαρά αμυντικός μετά από συνεχόμενες κακές αμυντικές εμφανίσεις της ομάδας.

Στη διάρκεια των προπονήσεων την προηγούμενη βδομάδα δόθηκε έμφαση στο αμυντικό μας κομμάτι και κυρίως να περιορίσουμε το πόστ παιχνίδι που επιλέγει να παίξει ο Φίλιππος. Σε ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε αλλά ο Φίλιππος βρήκε λύσεις ειδικά με τον Δεληγιώργη με σουτ από την περιφέρεια.

Η ψυχραιμία, η εμπειρία και το καθαρό μυαλό των παικτών μας στα τελευταία τρία λεπτά ήταν αυτό που «κλείδωσε» και το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και επαγγελματίες σε αυτό που κάνουμε και δεν τα διαπραγματευόμαστε. Η ομάδα κατεβαίνει κάθε Σάββατο με στόχο να κερδίζει τα παιχνίδια και αυτό θα κάνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Φίλιππο».