Ζιάγκος: «Αυτή η σεζόν ήταν μεγάλη παρακαταθήκη»

ziagkosΜε ήττα από αποχαιρέτησε τη σεζόν, η Δόξα Λευκάδας  αφήνοντας μια πικρία στην ομάδα για τον τρόπο που τελείωσε η χρονιά. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε δηλώσεις του σχολίασε το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό και το αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ έκανε και τον απολογισμό της χρονιάς.

«Έγινε ένα καλό ματς και νομίζω το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Είμαστε πικραμένοι αφού η σεζόν τελείωσε με ήττα. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς κι ας μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς. Πέσαμε σε έναν Εθνικό με πολύ μεγάλα ποσοστά ευστοχίας στα μακρινά σουτ και κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες όπως κάποια κρίσιμα χαμένα ριμπάουντ στο τελευταία δεκάλεπτο, ορισμένα μεγάλα σουτ του Εθνικού καθόρισαν το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ενώ στη συνέχεια έκανε έναν μικρό απολογισμό:

« Στο ίδιο νόμισμα πάντα υπάρχουν δύο όψεις. Η μία όψη λέει ότι ο στόχος της ανόδου για τον οποίο σχεδιάστηκε η ομάδα, δεν επετεύχθη. Η άλλη όψη λέει ότι από μία σεζόν που δεν πέτυχες τον αρχικό σου στόχο, ποτέ δεν βγαίνεις χαμένος αν κάνεις την αυτοκριτική σου, επαναξιολογήσεις τα πραγματικά σου δεδομένα, κρατήσεις τα καλά σου στοιχεία, τα ενισχύσεις και μάθεις από τα λάθη σου. Αυτή η σεζόν ήταν μεγάλη παρακαταθήκη για τον σύλλογο και τους ανθρώπους του και μπορεί να χρησιμοποιήσουν πολλά ως μπούσουλα για το χτίσιμο της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια, για την συνεργασία και να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι».

 Πηγή: lefkadasportnews.gr