Ηλ. Ζούρος: “Τιμή να είσαι στην εθνική”…

Ο κύβος ερρίφθη, έστω κι ανεπισήμως! Τα πάντα, ωστόσο, δείχνουν ότι έχουν “ τροχοδρομήσει”, με την ΕΟΚ να φαίνεται πως έχει βρει στο πρόσωπο του Ηλία Ζούρου το νέο προπονητή της εθνικής ομάδας. Ο Έλληνας προπονητής, απ’ την πλευρά του ξεκαθαρίζει ότι τίποτε ακόμη δεν είναι οριστικό, αλλά όπως τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 “είναι μεγάλη τιμή να είσαι στην εθνική ομάδα”.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο κάτι που επιβεβαίωσε κι ο Ζούρος. “Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε αυτό το κομμάτι. Έχω μιλήσει αρκετά για αυτό το θέμα και είμαι στη διάθεση της ομοσπονδίας. Έχουμε παιχνίδι σήμερα το βράδυ με τον Ολυμπιακό και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί το τι θα συμβεί με την εθνική ομάδα. Είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει. Χρειάζεται υπομονή. Η ομοσπονδία γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει”.

Όσον αφορά το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει απ’ το γεγονός που κάθεται τώρα στην άκρη του πάγκου της Ζαλγκίρις ο Ζούρος σχολίασε: “Η μόνη χώρα που δεν δίνει αυτό το δικαίωμα στους προπονητές είναι η Ισπανία και δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι”.

Zouros Ilias (03-03-11)