Το 2012 μας αποχαιρετά σιγά- σιγά και στον Αργοναύτη θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με μια νίκη αν και θα έχουν αρκετή αντίσταση κόντρα στον ιδιαίτερα μαχητικό Πρωτέα Γρεβενών.

Ντέρμπι όμως έχουμε και στη Κοζάνη, όπου ο τοπικός Ηρακλής θέλει να συνεχίσει το πολύ καλό νικηφόρο σερί του και αυτός που θα προσπαθήσει να τον σταματήσει είναι ο επικίνδυνος Φοίνικας Λάρισας.

Μένει μόνο να δούμε ποιοι απ’ όλους και πόσο πολύ, θέλουν μια θέση στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στο φινάλε της χρονιάς…

Τα ντέρμπι όμως δεν σταματάνε ακόμη και αν πάμε λίγο πιο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα αφού οι Τιτάνες Παλαμά θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις εντός έδρας επιτυχίας έστω κι αν αυτό θα είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο απέναντι στους τρίτους- βαθμολογικά- και πάντα δυναμικούς Διόσκουρους Κοζάνης.

Ο Αετός Κιλκίς, έστω και στο φινάλε, θέλει να γευτεί τη πρώτη του νίκη, ιδιαίτερα εντός έδρας και κόντρα στο Άργος Ορεστικό έτσι ώστε να μπορέσει να περιμένει με περισσότερη αισιοδοξία το νέο έτος.

Τέλος, ο ΒΑΟ θα διεκδικήσει τη τέταρτη νίκη του στο ντέρμπι με τα Ιωάννινα ενώ Αστέρας και Αριδαία θα κάνουν τα πάντα για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνα χαμηλές θέσεις που βρίσκονται.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Ηρακλής Κοζάνης – Φοίνικας Λάρισας (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Αργοναύτης-Πρωτέας Γρεβενών (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 16:00)
ΒΑΟ-ΑΓΣ Ιωαννίνων (ΒΑΟ, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Αργος Ορεστικό (Β’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Τιτάνες Παλ.-Διόσκουροι Κοζάνης (Παλαμά, 18:00)
Αστέρας Λάρισας-Αριδαία (Αλκαζάρ, 18:00)