Ημιτελικοί κυπέλλου σαν… final 4!

Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα πρώτης τάξεως… final 4! Δυστυχώς αυτό μοιάζει με… πολυτέλεια, καθώς ούτε οι εικόνες που έχουμε απ’ το ισπανικό, ούτε και απ’ το ιταλικό πρότυπο διεξαγωγής του κυπέλλου δεν ενσωματώνονται στην Ελλάδα. Και γι’ αυτό ας… όψεται η αντιπαλότητα των οπαδών, που μετατρέπει (συχνά-πυκνά) τις αναμετρήσεις σε… μάχες. Οι σημερινές πρώτες αναμετρήσεις στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας δεν είναι… final 4, αλλά είναι δύο ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παναθηναϊκός – Άρης και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, λοιπόν, ρίχνονται στη μάχη, επιδιώκοντας να “καθαρίσουν” απ’ το πρώτο ματς (διότι το… μενού έχει και επαναληπτικό στις έδρες των φιλοξενούμενων) την υπόθεση πρόκριση στον τελικό.

Χρονικά το πρώτο τζάμπολ θα δοθεί στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Μπατίστ, Μάριτς και Νίκολας εν αντιθέσει με τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι θα είναι σε πλήρη σύνθεση.

Δύο ώρες αργότερα το κλειστό της Πυλαίας αναμένεται να είναι πολύ… hot! Κι αυτό διότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ενδέχεται να το γεμίσουν απ’ άκρη σ΄ άκρη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας τους, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ καλείται ν’ αντιμετωπίσει την έλλειψη προπόνησης των ΜακΓκραθ και Μάρσαλ, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση του Ντόζιερ. Στον αντίποδα οι Πειραιώτες θα παρουσιαστούν πλήρεις, καθώς κι ο Κώστας Παπανικολάου τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το πρόγραμμα κι οι διαιτητές:

ΟΑΚΑ (17:00): Παναθηναϊκός-Άρης: Τανατζής, Ψαριανός, Ανδρικόπουλος

ΠΑΟΚ (19:00): ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Χριστοδούλου, Φούφης, Σταματόπουλος