Την πρεμιέρα του είχε χθες (20/7) ο Εργοτέλης  στο Μαρτινέγκο, παρουσία όλων των μελών της επιτροπής μπάσκετ, του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη κ.Χαρωνίτη και οργανωμένων οπαδών από τους DALTONS και τους ΑLTERNATIVES.

Το «παρώβν» έδωσαν όλοι οι παίκτες που παρέμειναν από την περσινή ομάδα καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ξενάκης, Καραλής και Σταθάκης. Παράλληλα, στο ρόστερ περιλαμβάνονται και έξι έφηβοι, οι Κρουσταλλάκης, Κοκολάκης και Χρήστος Σκάνδαλος, οι οποίοι ανήκαν και την προηγούμενη χρονιά στην ανδρική ομάδα, ενώ προωθήθηκαν και οι Χριστοδούλου και Γιώργος Σκάνδαλος μαζί με τον Νίκο Μπουντούρογλου, φοιτητή και πρώην παίκτη της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού. Ο τελευταίος θα συμμετέχει και στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΚ.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο προπονητής, Γιώργος Μακράκης με το βοηθό του Γιάννη Βισκαδουράκη ξεκίνησαν την προετοιμασία με δυναμικές ασκήσεις καθώς μεγάλη βαρύητητα θα δοθεί και φέτος στην φυσική κατάσταση των παικτών. Εκτός από τις βραδυνές προπονήσεις έχει προγραμματιστεί και πρωινή εκγύμναση τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.