Η Αθηναϊκή Mediclinic δίπλα στον Ηλυσιακό

ilisiakos-mediclinicΤην “Αθηναϊκή Mediclinic” επισκέφτηκαν οι παίκτες του Ηλυσιακού για να περάσουν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο. 

Αναλυτικά:

«Η φετινή προσπάθεια του Ηλυσιακού χαρακτηρίζεται από την επιλογή να εμπιστευτούμε τα νέα παιδιά, να επενδύσουμε στη δίψα τους για διάκριση, στο πάθος τους για καταξίωση. Από την πλευρά του συλλόγου, πρέπει να φροντίσουμε για την παροχή όλων εκείνων των υπηρεσιών, που θα επιτρέψουν στους αθλητές να ασχολούνται απρόσκοπτα με την ομάδα, αλλά και να είμαστε σίγουροι πως η “επένδυσή” μας δεν θα κινδυνεύσει από ατυχίες της στιγμής. Λίγο πριν την έναρξη τον επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα του Ηλυσιακού επισκέφτηκε την “Αθηναϊκή Mediclinic”, για τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και τις σχετικές εξετάσεις.

Η “Αθηναϊκή Mediclinic” ανήκει στον όμιλο της INTERAMERICAN και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της κλινικής, οι παίκτες του Ηλυσιακού υποβλήθηκαν σε ιατρικές πράξεις (και όχι μόνον), αφού εξετάστηκαν σχολαστικά σε επίπεδο πρωτοβάθμιας υγείας. Η Αθηναϊκή Mediclinic, έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και θα βρίσκεται κοντά στον Ηλυσιακό από τη φετινή σεζόν. “Ο Ηλυσιακός τα τελευταία πέντε χρόνια βρισκόταν στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, προσφέροντας σε όλους τους τομείς, με την αγωνιστικότητά του, τα ταλέντα που έχει αναδείξει και την κοινωνική του συνεισφορά. Στη νέα προσπάθεια της ομάδας κρίνεται απαραίτητη η συμβολή της κλινικής μας, αφού όλα ξεκινούν από την καλή υγεία των αθλητών, που την ελέγχουμε με κάθε λεπτομέρεια” σχολίασε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της κλινικής κ. Βαγγέλης Θωμόπουλος».