Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση και το θερινό καμπ

Στις 9 Ιουνίου θα γίνει η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Νήαρ Ηστ για τα παιδιά των ακαδημιών της, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Καισαριανής, ο οποίος θα διοργανώσει και καλοκαιρινό καμπ μετά τις 17 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι και φίλες της ομάδας μας,

Άλλη μια αθλητική χρονιά τελείωσε για τα παιδιά μας. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε το κλείσιμο της χρονιάς σε μια συνάντηση μας στο κλειστό γήπεδο την ομάδας μας στις 9/6/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30.

Θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των τμημάτων ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ. Θα διαγωνισθούν αθλητές μας από τα αγωνιστικά τμήματα στα τρίποντα και στα καρφώματα και βέβαια θα βραβευθούν για τις επιδόσεις τους κατά την διάρκεια της χρονιάς. Σας περιμένουμε όλους να καμαρώσουμε τους μελλοντικούς μας αθλητές και γιατί όχι πρωταθλητές.

Τέλος ανακοινώνουμε την διεξαγωγή θερινού camp από τις 17/6/2013. Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στα γραφεία της ομάδας μας και για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του camp κύριο Καλαμαρα Μιχάλη στο 6978671865.

ΤΟ Δ,Σ, ΤΗΣ ΝΗΑΡ ΗΣΤ».