Η Βανέσσα χώρισε τον Κόμπι

Το love story του Κόμπι με την Βανέσσα… μας τελείωσε! Μην περιμένετε να ξαναδείτε το λαμπερό ζεύγος Μπράιαντ σε κοινές εμφανίσεις! H σύζυγος, μην μπορώντας να ανεχτεί άλλο τις απιστίες του σούπερ σταρ των Λέικερς, κατέθεσε χθες αίτηση διαζυγίου!Αιτιολογία οι μεταξύ τους…. άλυτες διαφορές!

Σύμφωνα με πηγές προερχόμενες από το περιβάλλον του παίκτη, ο Κόμπι που ήταν ενήμερος για τις προθέσεις της από τις αρχές του μήνα, ήταν διατεθειμένος να «σώσει» τον επί δέκα χρόνια και έξι μήνες γάμο του, από τον οποίο έχει μάλιστα, αποκτήσει δύο κόρες.  Η29χρονη σύζυγος όμως, ήταν ανένδοτη και έλυσε ότι την έδινε μαζίτου. Δεν το είχε κάνει το 2003 μετά από δεξουαλικό σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας και το έπραξε οχτώ χρόνια μετά αφού ο… άπστος δεν έβαλε μυαλό! 

Στην αγωγή που κατέθεσε ζητάει την από κοινού κηδεμονία της 8χρονης Νατάλια και της 5χρονης, Τζιάννα, με την ανατροφή παρόλα αυτά,να δίνεται στην ίδια και τον Κόμπι, να έχει δικαίωμα επισκέψεων δύο φορές την εβδομάδα.

Το πλέον δυσάρεστο όμως, για τον ΝΒΑer, έχει να κάνει με τη…τσέπη του μια που δεν υπάρχει προσύμφωνο γάμου! Με άλλα λόγια, η Βανέσσα, θα κρατήσει ότι κοσμήματα και περιουσιακά στοιχειά έχει ήδη στη κατοχή της, συμπεριλαμβανομένου και του διαμαντένιου δαχτυλιδιού αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων με το οποίο είχε ζητήσει συγνώμη το 2003 ο Μπράιαντ και διεκδικεί τη μισή περιουσία του από όσα έχει αποκτήσει την τελευταία 10ετία. Συν διατροφή ανάλογη των τραπεζικών του καταθέσεων (εννοείται!).

Ο Κόμπι απάντησε ήδη δια μέσω του δικηγόρου του ότι θα καταβάλει διατροφή αλλά άφησε για όλα τα ….υπόλοιπα αρμόδιο να αποφασίσει το δικαστήριο.