«Η δημιουργία εντυπώσεων είναι εύκολη λύση»

Η «μάχη» ανάμεσα στον Ερμή και το Πέραμα φαίνεται να μην έχει τελειώσει. Ο σύλλογος του Λαγκαδά εξέδωσε νέα ανακοίνωση απάντηση προς αυτή του Περάματος αναφέροντας μεταξύ άλλων θα προσκομίσουν στους αρμόδιους το dvd του αγώνα, το οποίο και αποδεικνύει τη συμπεριφορά του Νίκου Μίχαλου.

Αναλυτικά:

«Στη διάρκεια της πολύχρονης συμμετοχής μας στα τοπικά πρωταθλήματα και στα πρωταθλήματα της Ε.Ο.Κ αγωνιστήκαμε πάντοτε με ηθική και εντιμότητα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ποτέ και πουθενά αλλού. Η δε συμμετοχή μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής και μακροχρόνιας πορείας του σωματείου μας στο χώρο του μπάσκετ. Στην Α2 κατηγορία προβιβαστήκαμε λόγω της βαθμολογικής μας θέσης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατά την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, ενημερώνουμε άπαντες ότι στην ανακοίνωση του «Ερμή Περάματος» ενυπάρχουν ανακρίβειες και αναλήθειες. Συγχρόνως δε, γίνεται μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια από μέρους του ανωτέρω σωματείου προκειμένου να καρπωθεί μελλοντικά οφέλη.

Όσο για τη συμπεριφορά του αθλητή τους (Νίκου Μίχαλου) και ειδικότερα για τις αήθεις και ρατσιστικές εκφράσεις και χειρονομίες του, θα προσκομίσουμε σε όλους τους αρμόδιους το dvd του εν λόγω αγώνα αλλά και ηχητικά πριν και μετά το τέλος αυτού, τα οποία αποδεικνύουν την απίστευτα παραβατική και ρατσιστική του συμπεριφορά, η οποία συνέβη πολλάκις στο παρελθόν, για να καταδειχθεί ξεκάθαρα ποιος είναι ο πραγματικός ηθικός αυτουργός.

Επίσης ενημερώνουμε άπαντες σχετικά με τη διαιτησία, ότι οι τεχνικές ποινές που χρεώθηκαν, αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο τον αθλητή Μίχαλο ο οποίος αδίκως και δεν αποβλήθηκε, αφού έφτασε στο σημείο να απειλήσει ακόμη και τον ίδιο τον διαιτητή πέραν των χειρονομιών και ύβρεων προς τους φιλάθλους!! Φυσικά και μετά από εκείνο το σημείο, ο παραπάνω αθλητής (δήθεν τραυματίας) σκόραρε21  πόντους (κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν είχε αποβληθεί).

Παρακαλούμε δε την ΚΕΔ, να παρακολουθήσει προσεκτικά το dvd του αγώνα για να δει τελικά ποιος είναι ο ευνοημένος της παραπάνω αναμέτρησης όπως και να διαπιστωθεί αν έγιναν τελικά επεισόδια. Επίσης συνιστούμε στην ομάδα του Ερμή Περάματος να είναι ιδιαίτερα προσεκτική όταν απευθύνεται στην ομάδα και στον κόσμο του Λαγκαδά, καθώς πρόπερσι την τελευταία αγωνιστική, ουδείς τους στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη νίκη, επί ίσοις όροις, σε ένα αγώνα «ζωής και θανάτου» και για τις 2 ομάδες.

Επίσης καλούμε τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον αθλητή – πρότυπο του Ερμή Περάματος. Τέλος απορούμε για ποιο λόγο δεν υποβλήθηκε ένσταση από την ομάδα του Ερμή Περάματος κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του αγώνα.

Υ.Γ.: Η δημιουργία εντυπώσεων είναι γνωστή και εύκολη λύση όταν κάποιος βρίσκεται σε στιγμή αδυναμίας, προσπαθώντας μάταια να δικαιολογηθεί».