Επιστροφή Τράντα και «επιβράβευση»

Ο Νέστορας Τράντας ξεπέρασε το προσωπικό πρόβλημα που δεν του επέστρεψε να ενισχύσει τη ΜΕΝΤ στην Αμαλιάδα και επέστρεψε στις προπονήσεις, ενόψει του αγώνα με τον Φιλαθλητικό. Ο γκαρντ της ΜΕΝΤ θα παίξει και στον μεθαυριανό φιλικό αγώνα με τη Δόξα Πευκών (Πέμπτη, 17:00), σε αντίθεση με τον Σάββα Χρυσόπουλο, που παραμένει στα πιτς, αφού δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος να παίξει και ο Γιάννης Λίβανος δεν πρόκειται να ρισκάρει πιθανή υποτροπή στο σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί τη 12η αγωνιστική.

Ο νεαρός κόουτς έκανε νύξη στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Τούμπας, σε δηλώσεις που έκανε στο northbasket: «Ολα τα υπόλοιπα προβλήματα (οικονομικά), μας έχουν γίνει πλέον συνήθεια. Η διοίκηση θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και σε αυτά τα παιδιά που κάνουν μία υπερπροσπάθεια. Χρειάζονται επιβράβευση για το κόπο τους».

Ο Γιάννης Λίβανος μίλησε και στο επίσημο σάιτ της ομάδας, τόσο για τον αγώνα με τον Κόροιβο, όσο και για τον επερχόμενο με τον Φιλαθλητικό. «Εξαρχής ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας με μία πολύ καλή ομάδα που μάλιστα γίνεται ακόμα καλύτερη στα εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα μας χωρίς καθόλου ρυθμό στην άμυνα αλλά και στην επίθεση ουσιαστικά διεκδίκησε μόνο ένα δεκάλεπτο την νίκη» είπε ο προπονητής της ΜΕΝΤ για την ήττα στην Αμαλιάδα και πρόσθεσε για τον αγώνα με τον Φιλαθλητικό:

«Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την ήττα και κυρίως την κακή εμφάνιση και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επόμενο πολύ δύσκολο αγώνα με μία από τις καλύτερες ομάδες, τον Φιλαθλητικό. Στον συγκεκριμένο αγώνα θα θέλαμε δίπλα μας όλους όσους αγαπούν την ομάδα μας και την υποστηρίζουν για να απολαύσουν ένα πολύ ενδιαφέρων παιχνίδι».