«Η καλύτερη διοργάνωση που μπορούμε να κάνουμε»

Σε ρυθμούς 3 on 3 έχει μπει το Ηράκλειο, αφού το κρητικό τουρνουά θα διοργανωθεί στις 22 και 23 Ιουνίου. Μία εβδομάδα αργότερα αρχίζει το 3 on 3 στην Ελευσίνα και επί την ευκαιρία ο ταμίας του ΠΣΑΚ Νίκος Βούλγαρης δήλωσε για αυτές τις πρωτοβουλίες:

«Αυτή είναι η 3η χρονιά που θα διεξαχθεί το τουρνουά στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης και νομίζω ότι είναι η καλύτερη διοργάνωση που μπορούμε να κάνουμε, για την προώθηση του αθλήματος. Στα τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά όλων των ηλικιών, μικρά και μεγάλα. Νομίζω ότι το τουρνουά θα είναι επιτυχημένο, θα πάει πάρα πολύ καλά και με τη βοήθεια των αθλητών που θα έρθουν, πιστεύω ότι θα προσελκύσουμε πολλά παιδιά στο χώρο του μπάσκετ. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος μας».

Ο διαγωνισμός του ΠΣΑΚ

Στο μεταξύ, ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε ότι ο νικητής της φανέλας του ALL STAR GAME του 2013, με τις υπογραφές όλων των παικτών, είναι ο Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος, ο οποίος ήδη ενημερώθηκε και τις επόμενες ημέρες, θα παραλάβει αυτή τη σπάνια φανέλλα. Ο παίκτης που έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε ALL STAR GAME, είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.