«Η καρδιά της Νίκαιας χτυπά στον Πλάτωνα»

ionikos_nikaiasΗ προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκει τον Ιωνικό Νικαίας να δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα ως προς την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α2 καθώς αντιμετωπίζει την ιστορική και πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Αμαρουσίου.

Το παιχνίδι μπορεί να είναι κομβικό, μπορεί να υπάρχει αγωνία, είναι όμως παράλληλα και γιορτή. Έτσι τουλάχιστον αντιμετωπίζεται από τη διοικητική επιτροπή του τμήματος μπάσκετ αλλά και από τους φίλους της Ομάδας, οι οποίοι, τώρα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα κατακλείσουν κάθε γωνιά του Πλάτωνα, δίνοντας το έναυσμα και την ώθηση για τη νίκη και κάνοντας το καθοριστικό βήμα ανόδου.
Παράλληλα, η επιτροπή μπάσκετ, ενημερώνει τους φίλους του Αμαρουσίου πως είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν στο Κλειστό του Πλάτωνα και να παρακολουθήσουν, χωρίς κανένα πρόβλημα την ομάδα τους. Η επιτροπή μπάσκετ και ο κόσμος της Ομάδας μας, εκτίμησαν στο έπακρο την πολύ καλή φιλοξενία και το πολύ καλό κλίμα στις κερκίδες, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ξέρουν να σέβονται και να ανταποδίδουν σε όσους σέβονται τον Ιωνικό.

Τέλος, ενημερώνουμε τους φίλους της Ομάδας μας και τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν την Κυριακή στον Πλάτωνα ότι κυκλοφόρησε ο καθιερωμένος ετήσιος λαχνός για την περαιτέρω ενίσχυση του Συλλόγου μας, με δώρα για τους νικητές. Η σημασία του και η συμβολή του, ως προς το οικονομικό σκέλος, για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται είναι σημαντική, ιδίως σε μια χρονιά που οι χορηγίες και οι βοήθειες δεν ήταν οι αναμενόμενες, ελέω και της γενικότερης οικονομικής αβεβαιότητας.

Καλούμε όσους φιλάθλους το επιθυμούν, να ενισχύσουν την προσπάθειά μας και με αυτόν τον τρόπο. Ο κάθε λαχνός τιμάται στο 1 ευρώ και η διάθεσή τους θα γίνεται στην είσοδο του κλειστού «Ο Πλάτων».