Η «μάχη» των σερί στο Άργος Ορεστικό

Η αγωνιστική δράση αρχίζει ξανά μετά το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής και το ντέρμπι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου είναι αυτό ανάμεσα στο Άργος Ορεστικό και τον Πρωτέα Γρεβενών.

Θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η «μάχη» των σερί αφού οι γηπεδούχοι προέρχονται από εννιά(!) συνεχόμενες επιτυχίες ενώ και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση με τρείς σερί νίκες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Τα δύο σωματεία τα χωρίζει μόλις ένας βαθμός, με το Άργος να προηγείται αλλά τον Πρωτέα να έχει στο ενεργητικό του τη νίκη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στον Παλαμά ανάμεσα στους τοπικούς Τιτάνες, που είναι αήττητοι στον δεύτερο γύρο και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ηρακλή Κοζάνης.

Ο δυνατός και φέτος Αργοναύτης θα δοκιμαστεί μέσα στη Λάρισα και κόντρα στον τοπικό Αστέρα ο οποίος έχει ήδη υποστεί μια ήττα στο γήπεδο του ενώ ο Φοίνικας χρειάζεται ένα “διπλό” για να μπορέσει να καλύψει, έστω και εν μέρει, τις απώλειες του προηγούμενου στραβοπατήματος, στην έδρα του. Θα προσπαθήσει να το κατακτήσει κόντρα στην Αριδαία η οποία χρειάζεται πάντως, επειγόντως βαθμούς για τη παραμονή της στη κατηγορία.

Οι Διόσκουροι έχουν σχετικά πιο εύκολο έργο αφού υποδέχονται τα Ιωάννινα τα οποία δεν έχουν ακόμη πετύχει τη πρώτη τους νίκη στον δεύτερο γύρο ενώ ο ΒΑΟ αν δεν κερδίσει τον Αετό Κιλκίς για να πάρει βαθμολογική ανάσα τότε πολύ δύσκολα θα
μπορέσει να ξεφύγει από τη βάση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Αριδαία – Φοίνικας Λάρισας (ΔΑΚ Αριδαίας, 18:00)
Αστέρας Λάρισας – Αργοναύτης  (Αλκαζάρ, 18:00)
Τιτάνες Παλαμά – Ηρακλής Κοζάνης (Παλαμά, 18:00)
Αετός Κιλκίς – ΒΑΟ  (B’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Αργος Ορεστικό -Πρωτέας Γρεβενών (Αργους Ορεστικού, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Ιωάννινα  (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)