Σημάδια…ζωής δείχνει ο Πρωτέας. Η ομάδα των Γρεβενών που έδειχνε να έχει πορεία μη αναστρέψιμη προς το τοπικό πρωτάθλημα στις πρώτες εννέα αγωνιστικές αποφάσισε να αντιδράσει. Η διοίκηση θέλοντας να ταράξει λίγο τα νερά… (πριν γίνουν λιμνάζοντα) και να παραδώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον προπονητή Πέτρο Μορουζίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός, κρίνοντας και από τα αποτελέσματα, τα πήγε πολύ καλά στη προηγούμενη πετυχημένη διετία θητεία του με την ομάδα τότε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και να τερματίζει είτε στην έκτη είτε στην έβδομη θέση. Οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν πέρυσι την άνοιξη αλλά δεν μείνανε και πολύ καιρό μακριά…

Τη θέση του άμεσου συνεργάτη θα την έχει ο Γ. Χασιώτης ο οποίος γνωρίζει τα… κατατόπια λόγω της συνεργασίας του με τα τμήματα των υποδομών του συλλόγου.

Ο νέος προπονητής των Γρεβενών στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επάνοδο του στην ομάδα δήλωσε αποφασισμένος για… άμεση επαναφορά «Στα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα τα πηγαίναμε πολύ καλά και δεν άντεχα να βλέπω την ομάδα να βρίσκεται στη τελευταία θέση, να περνάνε οι αγωνιστικές και η ομάδα να μην αντιδρά. Έτσι αποφάσισε η διοίκηση, θέλησα και εγώ να βοηθήσω και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ότι μπορούμε, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και αν πέσουμε να το κάνουμε με ψηλά το κεφάλι.

Είναι γεγονός ότι όταν μετά από εννέα αγωνιστικές δεν έχεις ούτε μια νίκη είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα και με τη κατάσταση που επικρατεί φέτος που πέφτουν πάνω από πέντε ομάδες χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να σωθούμε. Όμως εμείς θέλουμε να κερδίσουμε την αξιοπρέπεια μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Μίλησα τη Δευτέρα το βράδυ με τους παίκτες, έγινε μια πρώτη γνωριμία και τους είπα ποια είναι η φιλοσοφία μου. Από σήμερα ξεκινήσαμε προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή με τον αγώνα κόντρα στην Αξιούπολη. Θα χρειαστεί βέβαια να μάθω την ομάδα μέσα σε μια εβδομάδα αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσουμε να πάρουμε τη πρώτη μας νίκη τη Κυριακή».