maxites doksas pefkonΚαλή η ξεκούραση αλλά από εβδομάδα τα…κεφάλια μέσα και Καλή Αρχή! Το πρώτο προγραμματισμένο ραντεβού των Μαχητών Πεύκων για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει οριστεί στις αρχές της νέας εβδομάδας και συγκεκριμένα την Δευτέρα 18/08 στις 10:00 και όπως κάθε αρχή δεν μπορούν να λείπουν οι νέες ελπίδες και οι φιλοδοξίες μιας νέας πρόκλησης.

Στη πρώτη προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο των Πεύκων καλούνται να δώσουν το παρών οι εξής δεκαέξι παίκτες: «Ελευθεριάδης Δάνης, Μάρουσιτς Νεκτάριος, Ταρπάγκος Άρης, Γερομιχαλός Πέτρος, Κελεσίδης Χριστόφορος, Γερομιχαλός Δημήτρης, Απιδόπουλος Γιώργος, Απιδόπουλος Δημήτρης, Γράβας Δημήτρης, Γκαμούρας Νίκος, Στόλης Δημήτρης, Βαρδής Σπύρος, Τζουτζούκας Θανάσης, Κολότσιος Αλέξανδρος, Χατζηκυριακίδης Γιάννης, Παπαβασιλείου Βασίλης».

Η προετοιμασία θα περιλαμβάνει για τις επόμενες οχτώ εβδομάδες καθημερινές διπλές προπονήσεις όπως επίσης και την συμμετοχή σε τρία τουρνουά φιλικών αγώνων με πρώτο αυτό της ομάδας του ΠΚ Νεάπολης στις 20-21 του Σεπτέμβρη, στην μνήμη του Δημήτρη Γαλάνη.

Ακολουθεί στις 27-28 συμμετοχή στο τουρνουά του Άργους Ορεστικού καθώς και η συμμετοχή στο τουρνουά των Μαυροσκουφείων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, οι ημερομηνίες του οποίου ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί.