Η προσοχή στραμμένη σε συμπρωτεύουσα και Δράμα

Επιστροφή στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος για τον 2ο όμιλο με τρία τοπικά ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, έστω και αν όλοι οι…μονομάχοι δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.
Συγκεκριμένα, ο Μακεδονικός υποδέχεται τη Φλόγα και φιλοδοξεί να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνος που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις όπως ακριβώς και η ΧΑΝΘ, αν και η δική της αποστολή θα είναι μακριά από την έδρα της, στο γήπεδο του Απόλλων Καλαμαριάς που δυσκολεύεται αρκετά μέχρι στιγμής.
Η κόντρα που συμπληρώνει τη τριάδα είναι αυτή ανάμεσα στη δυναμική Μακάμπη και τον πάντα επικίνδυνο Μαντουλίδη στην έδρα της πρώτης.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, το πιο συναρπαστικό παιχνίδι αναμένεται να είναι αυτό που θα γίνει στη Δράμα ανάμεσα στους Τιτάνες και τον Ορφέα Ν. Σκοπού με…έπαθλο το δεύτερο φετινό ροζ φύλλο αγώνος με τις ομάδες να προέρχονται αμφότερες από επιτυχίες.\

Τέλος, η πρωτοπόρος Ελευθερούπολη έχει αρκετά βατό αντίπαλο αύριο, τον Μαρμαρά ο οποίος συνεχίζει την αναζήτηση της πρώτης του νίκης μετά από τρείς αγωνιστικές, ενώ τη τρίτη φετινή επιτυχία, με μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση κατά προτίμηση, έχει ως στόχο το Πευκοχώρι το οποίο θα υποδεχτεί την Αγ. Βαρβάρα.

Οι αγώνες της 4ης  αγωνιστικής είναι οι εξής:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (Ελευθερούπολης, 18:00)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ (Μακεδονικού, 18:00)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. – ΧΑΝΘ (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (Δράμας, 18:00)
ΜΑΚΑΜΠΗ – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Αλεξάνδρειο, 18:00)
ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. (Ν. Τριγλάις, 18:00)
Ρεπό: Κομοτηνή