Η προσπάθεια «νίκησε» τον αποκλεισμό…

Η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στο νικητή… Μία φράση, η οποία μπορεί να πει κανείς ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της αναμέτρησης των εφηβικών ομάδων ΠΑΣ Ναυπάκτου – Χαρίλαος Τρικούπης στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΣΚΑΒΔΕ, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά, αλλά τους ηττημένους ν’ αποσπούν το «ζεστό» χειροκρότημα. Κι αυτό διότι η ήττα τους με 99-89 ήρθε στην τέταρτη παράταση (!!!), αλλά το πιο σημαντικό της αναμέτρησης δεν είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να «βγει» ο νικητής. Εκείνο που κάνει το ματς να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη παρουσιάστηκε στο γήπεδο, έχοντας στο ρόστερ της όλους κι όλους 6 (κι ολογράφως έξι) παίκτες, οι οποίοι και πάλεψαν με… νύχια και με δόντια για την πρόκριση! Την οποία μπορεί να μην πέτυχαν, αλλά ο ζήλος τους κι η μάχη που έδωσαν αποτελεί γι’ αυτή την 6άδα πολύ μεγαλύτερη επιβράβευση…

Για την ιστορία τα δεκάλεπτα κι οι σκόρερ της αναμέτρησης, όπως τα… αλιεύσαμε από το nafpaktianews.gr και το aitosports.gr.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:
Α:11-13 , Β:16-23 , Γ:22-13  , Δ:16-16,  ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ:34-24
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος):
Καπετανάκης 14, Χουλιάρας Ι 14, Αγγελόπουλος  7,     Θεοδώρου 19, Φρέγκου 12, Καραγεώργος 2,  Γκρέκας 16(1), Αλεξανδρής Ν , Δούρος Β 7(1), Αδαμόπουλος 6, Στούμπος 4.
Χ. Τρικούπης (Φαράντος):
Σακκάς  9, Δημητρόπουλος 36 (1), Γιώτης 21, Πάσσιος 17(1), Δάλλας 4, Ξουργιάς 2.

Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, τους πανηγυρισμούς των νικητών, αλλά και το χειροκρότημα στους 6 του Χαρίλαου Τρικούπη: