Η πρόκληση της Β΄ εθνικής, ο Κόμματος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ερμή Αγιάς

“Αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα”, λέει στο γνωστό τραγούδι η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και κάπως έτσι δείχνει να σκέφτεται κι ο Γρηγόρης Γιασάρης. Ο προπονητής του Ερμή Αγιάς, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε τόσο στην πρόκληση της συμμετοχής στη Β΄ εθνική, όσο και για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

grigoris_giasaris_ermis_agiasΟ προπονητής του Ερμή Αγιάς φιλοξενήθηκε στο “AEL RADIO” και μίλησε και για το Νέστορα Κόμματο, αλλά και για τις δυσκολίες της κατηγορίας.

«Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Ερμή Αγιάς, την επαρχία της Αγιάς και για τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα», τόνισε ο Έλληνας προπονητής, που αναφερόμενος στο επίπεδο του πρωταθλήματος σχολίασε: «Είναι μια δύσκολη κατηγορία. Οι ομάδες είναι πιο ισχυρές, έχουν καλύτερο υλικό. Ξέρουμε οι απαιτήσεις έχουν ανέβει όμως με συγκέντρωση και δουλειά θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό».

“Ιδιαίτερο κεφάλαιο ο Κόμματος στην ιστορία του Ερμή Αγιάς”

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ο Ερμής Αγιάς έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Γιασάρη, που όμως δεν έκρυψε ότι “… όλα αυτά θα φανούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Κάναμε κάποιες προσθήκες το καλοκαίρι με γνώμονα πάντα τα παιδιά της περιοχής και σε νεαρή ηλικία». Φυσικά η παρουσία του Νέστορα Κόμματου στο ρόστερ του συλλόγου αποτελεί από μόνο του ένα σημαντικό στοιχείο για τον σύλλογο. «Ο Νέστορας είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο για την ιστορία του Ερμή, της Λάρισας και γενικά της Ελλάδας. Είναι τιμή μας που είναι κοντά μας. Ένας τέτοιος παίκτης είναι πολυτέλεια για κάθε ομάδα».

Τέλος ο προπονητής του Ερμή Αγιάς αναφέρθηκε και στον Δωτιέα Αγιάς: «Είναι στενάχωρο γεγονός και δεν άρεσε σε κανέναν αυτά που έγινε πέρσι. Βλέπω όμως πως κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και πιστεύω θα επιστρέψουν δυναμικά. Ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει όλες τις ομάδες της Αγιάς και όχι μόνο τον Δωτιέα και τον Ερμή. Πρέπει να δώσουν κουράγιο σε όσους δουλεύουν και προσπαθούν για το καλύτερο του τόπου τους».

Πληροφορίες από rockngoal.com.gr