Η τεχνολογία στην… υπηρεσία του ΓΑΣ!

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων. Στον ΓΑΣ Κομοτηνή δεν θα μπορούσαν ν’ αφήσουν αυτό το… υπερόπλο εκτός μάχης στον αγώνα που δίνουν για να διαθέσουν όσο περισσότερα εισιτήρια διαρκείας μπορούν και το κλειστό να είναι «καυτό» σ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έτσι, λοιπόν, επέλεξαν δύο… Γιώργηδες για τη δημιουργία του σποτ που έχουν αναρτήσει τόσο στο site της ομάδας, όσο και στο γνωστό YouTube και με το οποίο στέλνουν το σχετικό μήνυμα στους φίλους του ΓΑΣ.

Οι Γιώργος Σκεμπής και Γιώργος Μακρής, λοιπόν, είναι οι… πρωταγωνιστές αυτού του σποτ και μάλιστα δηλώνουν πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους σε αυτό. Διότι μπορεί να μην κατάγονται απ’ την Κομοτηνή, αλλά πλέον αισθάνονται – όπως δηλώνουν – κομμάτι της πόλης κι όπως εκμυστηρεύονται πολύ θα ήθελαν να πανηγυρίσουν ακόμη και άνοδο της ομάδας στην Α1!!!

«Μπορεί να μην είμαι Κομοτηναίος, όμως αγαπώ αυτήν την πόλη και την θεωρώ δική μου. Νιώθω σαν να μένω εδώ 19 χρόνια. Μοιάζει αστείο, ωστόσο κάνω σκέψεις πολλές φορές. Ονειρεύομαι να αγωνιστώ στην Α1 με την φανέλα του ΓΑΣ. Στο Ρέθυμνο έχω δει πως είναι να αγωνίζεσαι στην Α1. Ελπίζω πως θα ζήσω κάτι ανάλογο και στην Κομοτηνή και σίγουρα η οργάνωση που υπάρχει εδώ δεν είναι μακριά από αυτή ομάδων Α1», αναφέρει ο Σκεμπής, ερωτηθείς για το πως νιώθει που βρίσκεται στην Κομοτηνή για να συμπληρώσει ο Μακρής: «Ήδη κάνω σκέψεις να μείνω στην Κομοτηνή».

Και φιλικό έχει το… μενού!

Πέρα πάντως απ’ τον… αγώνα που δίνουν στον ΓΑΣ για να προωθήσουν τα εισιτήρια διαρκείας, συνεχίζεται κι η προετοιμασία της ομάδας. Και σ’ αυτήν περιλαμβάνεται ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό της πόλης, με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας. Σ’ αυτό ο προπονητής Θανάσης Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της ομάδας του απέναντι σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως είναι αυτό των Τιτάνων Δράμας, που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία.

Τέλος το πρωί της Κυριακής, αντιπροσωπεία των αθλητών της ομάδας θα βρεθούν στο χώρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία, στην οποία θα συμμετέχει ο ΓΑΣ, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της ομάδας, να φωτογραφηθούν με τους νεαρούς φίλους της ομάδας και να ανταλλάξουν απόψεις.

Δείτε τα δύο σποτάκια για τα διαρκείας…