Η Νίκη Βόλου μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά με αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό κατάφερε να πάρει το «στέμμα» της πρωταθλήτριας του πρώτου ομίλου και ήρθε η ώρα και να το γιορτάσει.

Η φιέστα θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 4 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Η γιορτή θα αρχίσει στις 18:00 το απόγευμα το οποίο θα περιλαμβάνει και διπλό φιλικό. Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου με τους Νέους Αθλητές Νίκης, το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του σωματείου. Έτσι οι φίλαθλοι του βολιώτικου μπάσκετ που θα δώσουν το παρών θα έχουν και την ευκαιρία να ξαναδούνε σε δράση τις παλιές δόξες του συλλόγου που αγωνίστηκαν στην Α’ Εθνική ενώ θα ακολουθήσει φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ανδρικών ομάδων της Νίκης Βόλου με τον Γ. Σ. Βόλου που κέρδισαν και αυτή τη δική τους άνοδο.  

Μια φιέστα πάντως χρειάζεται και πολύ κόσμο αφού πάντα χαρά που μοιράζεται είναι χαρά διπλά …γλυκιά και έτσι όπως αναφέρει και η ανακοίνωση- κάλεσμα των δύο σωματείων: «Οι διοικήσεις των δύο ομάδων καλούν όλους τους φιλάθλους το Σάββατο στην γιορτή του βολιώτικου μπάσκετ το οποίο έχει σημειώσει σημαντικά βήματα προόδου».