Η ώρα της μεγάλης ρεβάνς… για πολλούς

Ήρθε λοιπόν η ώρα να λογαριαστούμε… θα μπορούσανε να πούνε οι δυο πρωτοπόροι αφού ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη ρεβάνς της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης. Ορφέας και Ιωνικός Ιωνίας πάνε χέρι- χέρι εδώ και αρκετές αγωνιστικές παρέα στη κορυφή αλλά από τη Κυριακή το βράδυ η πρωτιά θα ανήκει μόνο σε έναν.  Στον πρώτο γύρο νικητής ήταν ο Ορφέας με οχτώ πόντους και θα χρειαστεί να περιμένουμε μόνο μερικές ώρες για να δούμε αν ο Ιωνικός όντας γηπεδούχος θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή.

Σημαντικό όμως είναι και το ντέρμπι των Πεύκων, ανάμεσα στη Δόξα και το Πευκοχώρι. Οι δυο ομάδες συμπληρώνουν τη πρώτη τετράδα και ελπίζουν σε κάτι  ακόμα καλύτερο. Η διαφορά των δύο είναι στον έναν βαθμό υπέρ της Δόξας, η οποία έχει και το προβάδισμα από τη νίκη της στον πρώτο γύρο με τρείς πόντους.

Αμφίρροπη και με ενδιαφέρον όμως αναμένεται να είναι όμως και η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αργοναύτη και τον Μαντουλίδη με τον δεύτερο να έχει κερδίσει στη πρώτη μεταξύ τους «μάχη» και τον πρώτο να έχει τη ψυχολογία των συνεχόμενων νικών αφού δεν έχει χάσει μέσα στο 2012.

Οι Τιτάνες Δράμας είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περισσότερο μπορούν για να επιστρέψουν στις νίκες ευελπιστώντας πως η 13η αγωνιστική μ’ αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς θα τους φέρει τη τύχη που θα θέλανε και σίγουρα όχι γρουσουζιά…

Τέλος, η Ελευθερούπολη θα προσπαθήσει για το διπλό μέσα στον Μέγα Αλέξανδρο με σκοπό να καλύψει ένα μέρος, τουλάχιστον, από τις απώλειες του τελευταίου εντός έδρας παιχνιδιού τους ενώ οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να κάνουν τη καλύτερη δυνατή εμφάνιση και ότι καλύτερο έρθει ευπρόσδεκτο!

Το πρόγραμμα της 13 αγωνιστικής:

Κομοτηνή – Κένταυρος  0-20
Αργοναύτης – Μαντουλίδης (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Δόξα Πευκών – Πευκοχώρι (ΔΑΚ Πευκών, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς (ΔΓ Δράμας, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Ορφέας Νέου Σκοπού (Διαβατών, 18:00)
M. Αλέξανδρος – Ελευθερούπολη (ΕΑΚ Μίκρας, 18:00)