Η τελευταία αγωνιστική (26η) φτάνει και μαζί της θα μάθουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, Οπως είναι φυσικό το παιχνίδι της Νέας Κηφισιάς και του Φιλαθλητικού μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων αφού αυτό θα κρίνει την άνοδο αλλά και τον πρωταθλητή. Από την άλλη, τα Τρίκαλα ετοιμάζονται για τη φιέστα τους καθώς η νίκη κόντρα στο Παγκράτι θα τους φέρει αγκαλιά με την Α1.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Κατσιμήδιο, 17:00)

Την τύχη στα χέρια τους κρατούν τα Τρίκαλα καθώς με νίκη θα πανηγυρίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η θεσσαλική ομάδα δεν θέλει να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο «καθαρίζοντας» το ματς από την αρχή, καθώς μόνο έτσι θα επιτύχει το στόχο της. Το Παγκράτι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να κάνει το καλύτερο δυνατό και να κλείσει τη χρονιά με χαμόγελα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ν. Ιωνίας 13:00)

Δύο υποβιβασμένες ομάδες που θέλουν να φύγουν από την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά! Η Νίκη Βόλου θέλει να κλείσει τη χρονιά, των χιλίων προβλημάτων με ένα θετικό αποτελέσματα, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και το Ηράκλειο.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΛΑΥΡΙΟ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Δύο δυναμικές ομάδες που αναμένεται να προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό ματς. Οι Ικαροι θα παλέψουν  να κατακτήσουν την 5η θέση του πρωταθλήματος και για να πετύχουν κάτι τέτοιο χρειάζονται τους δύο βαθμούς. Το Λαύριο από την άλλη, θέλει να πετύχει αυτό που δεν έχει καταφέρει δύο χρόνια τώρα, να φύγει από τις Σέρρες με το«διπλό».

Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ν.Κηφισιάς, 16:00)

Ένα ματς κυριολεκτικά τελικός, καθώς όλα δείχνουν ότι μόνο ένας θα ανέβει κατηγορία (σ.σ. εκτός αν ηττηθούν τα Τρίκαλα, όπου τότε ανεβαίνουν και οι δύο). Η Νέα Κηφισιά είχε έναν στόχο από την αρχή της σεζόν και αυτός ήταν η άνοδος και γι΄αυτό δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν να της κλέψει το όνειρο. Ο Φιλαθλητικός όμως είναι ομάδα-κίνδυνος για οποιοδήποτε αφού οι φρεσκάδα των παικτών έφεραν τον σύλλογο να διεκδικεί το κάτι παραπάνω. Στην περίπτωση που νικήσει είτε η Νέα Κηφισιά είτε ο Φιλαθλητικός (σ.σ. και πάλι με την προϋπόθεση ότι κερδίζουν τα Τρίκαλα)  θα είναι και ο πρωταθλητής της κατηγορίας.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αμαλιάδας , 17:00)

Η καλύτερη χρονιά για τον Κόροιβο τελειώνει (4η θέση) , γι΄αυτό και θέλει να δώσει ένα ευχάριστο τέλος και να ικανοποιήσει όσους βρεθούν στο γήπεδο. Κάτι που ισχύει και για την Αγία Παρασκευή, η οποία στην πρώτη της κιόλας χρονιά στην κατηγορία κατάφερε να βρεθεί στην 5 θέση της βαθμολογίας.  Υπενθυμίζεται ότι όσοι θελήσουν να παρευρεθούν μπορούν να αφήσουν στην είσοδο του γηπέδου τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε απόρους.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΟΦΗ (Λαγκαδά, 17:00)

Τόσο ο Ερμής, όσο και ο ΟΦΗ είναι βαθμολογικά αδιάφοροι καθώς και οι δύο έχουν την επιτύχει το στόχο τους. Ο Ερμής όμως θα κυνηγήσει την 8άδα αλλά θέλει να κάνε και το ματς γιορτή καθώς αποχωρίζεται τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο. Ο ΟΦΗ, αποδυναμωμένος μετά την απουσία του Ντοϊτσίνοφ θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Να αφήσει την κατηγορία έχοντας γλυκιά… γεύση επιθυμεί η Δόξα, η όποια έπειτα από δύο σεζόν επιστρέφει στη Β΄εθνική. Γι΄αυτό και οι Λευκαδίτες θα προσπαθήσουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Από την άλλη, ο Αρκαδικός έχοντας πετύχει το στόχο της παραμονής θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη χρονιά μ΄ένα «διπλό».