Η PLIOMETRICA δίπλα στην Αγία Παρασκευή

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης PLIOMETRICA θα βρίσκεται αυτή τη χρονιά στο πλευρό της Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης PLIOMETRICA για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, εν όψει της σεζόν 2012-2013.

Η PLIOMETRICA θα συμμετάσχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες της ΚΑΠ στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας της!

Η PLIOMETRICA θα παρέχει δωρεάν την φυσικοθεραπεία, την αποκατάσταση, τη συντήρηση κλπ, της ανδρικής ομάδας της ΚΑΠ. Πέραν των υπολοίπων, προσφέρει και ειδικές εκπτώσεις και παροχές σε όλους τους αθλητές των Ακαδημιών μπάσκετ και βόλλεϋ της Αγίας Παρασκευής.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ PLIOMETRICA ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΠ:

– Πελματογράφημα και εξέταση ανισοσκελίας και δυσμορφιών σπονδυλικής στήλης – σωματομετρία. Έκπτωση 50%, 30 Ευρώ

– Κατασκευή ορθωτικών πελμάτων  60 Ευρώ

– Νευρομυική αξιολόγηση και νευρομυική ενδυνάμωση  30 Ευρώ

 

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

H PLIOMETRICA αποτελεί ένα πρότυπο Κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης. Η φυσιογνωμία του Κέντρου καθορίζεται απο την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας στο σύνολο των αναγκών του ασθενή. Δέχεται εξωτερικούς ασθενείς, οι οποίοι υποβάλλονται σε εντατικό πρόγραμμα θεραπείας επί διώρον, σε ένα ευρύ φάσμα παθήσεων και σε μία νέα τιμολογιακή πολιτική που η PLIOMETRICA εφάρμοσε απο 01/01/2011 για την αντιμετώπιση των δύσκολων οικονομικά εποχών (κόστος συνεδριών από 35 Ευρώ).

Σε ενα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, προσφέροντας ένα λειτουργικό και φιλικό περιβάλλον, η πολυετή επαγγελματική εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση του κυρίου Παθιάκη και των συνεργατών φυσικοθεραπευτών του και η συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση των νέων μεθόδων και τεχνικών της φυσικοθεραπείας, όπως βελονισμός, χειροπρακτική, μέθοδος θεραπείας HILTERAPIA (LASER), πελματογράφος, κρουστικός υπέρηχος, κρυο-υπέρηχος, ισοκινητικό δυναμόμετρο, θεραπευτική πισίνα αντίθετης ροής μας καθιστούν ξεχωριστούς και απόλυτα πετυχημένους στο χώρο μας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, βρίσκοντας απαντήσεις στις ποίκιλες καθημερινές απορίες που αφορούν παθήσεις του μυοσκελετικού σας ».